Annonce:
Annonce:

Jalousidrama ved banegård optaget på video: Familier i kølleslagsmål

18-årig køllemand blev senere stukket med kniv i det, som Fyns Politi betegner som et opgør blandt familier med perifær tilknytning til bandemiljøet. Se videoen i indslaget foroven

Hele scenariet blev optaget på et kamera. (Video: Fyens.dk)
Annonce:
Følg Krimi

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

To familier, som ikke kan tåle synet af hinanden, gik mandag klokken 15.20 amok på et af de mest trafikerede steder i Odense - pladsen foran byens banegårdscenter. Og opgøret har sandsynligvis en sammenhæng til et tidligere jalousidrama om en pige, som endte i slagsmål.

Det fortæller efterforskningsleder ved Fyns Politi, Henrik Justesen, til Ekstra Bladet.

Mandagens drama blev fulgt af mange vidner. Også journalister fra Fyens Stiftstidende, som har redaktionslokaler over for banegården, overværede optrinnet og optog videoer af, hvordan nogle unge i alderen 16-20 år går til angreb med køller og muligvis også med en kniv.

Se et sammenklip af videoerne over artiklen.

Annonce:

Opgør om pige
Ifølge Henrik Justesen skyldes de to familiers had til hinanden en tidligere episode under et besøg hos en pige på en adresse i Odense. Dengang opstod et slagsmål på stedet, og siden har de ikke kunnet tåle synet af hinanden.

Og under opgøret ved banegårdscentret sker der noget, inden videooptagelserne går i gang.

- En person bliver slået med baseball-bat, og det sætter ligesom det hele i gang, siger Henrik Justesen til Ekstra Bladet.

Under optrinnet mandag kan man se på video-optagelserne, at to mænd, der er kommet kørende til stedet i en sølvfarvet Nissan Primera, forsøger at få fat på medlemmer fra den anden familie. På et tidspunkt langer en person ud efter en anden. Og der bliver svinget med køller. Under flugten fra stedet kører chaufføren af den sølvfarvede Nissan ind i flere skilte, som er sat op omkring et vejarbejde ved et tidligere helle-anlæg. Og bilen kommer også over i den modsatte vejbane, hvor chaufføren må køre uden om en modkørende for at undgå et sammenstød.

Altsammen blev overværet af adskillige vidner.

Annonce:

18-årigs lunge klappede sammen
Ifølge efterforskningslederen fortsatte jagten til et socialt boligområde på Nyborgvej.

- Så var det payback-time, siger Henrik Justesen til Ekstra Bladet.

Klokken 16.22 blev en 18-årig mand slået med en hjulnøgle i ansigtet og stukket flere gange i både skulder, lår og brystkasse. Et af stikkene var så dybt, at mandens lunge klappede sammen. Han ligger stadig tirsdag indlagt på Odense Universitets Hospital, men er uden for livsfare.

Det er politiets opfattelse, at den 18-årige er en af personerne, som deltager i kølleoverfaldet, som er optaget på videoerne.

- Vi har været ude at afhøre ham, og han vil ikke sige noget som helst. Det er nu ikke så usædvanligt i det miljø, siger Henrik Justesen.

To opdaget på hospitalet
Flere af de implicerede har ifølge Fyns Politi en perifær tilknytning til bandemiljøet. Men Henrik Justesen understreger, at det aktuelle opgør intet har med bandekriminalitet i al almindelighed at gøre.

Annonce:

Hvem der stak den 18-årige er indtil videre uvist. Til gengæld er to mænd blevet sigtet for deres rolle under optrinnet ved banegårdscentret. Politiet opdagede de to, da man var på Odense Universitets Hospital for at afhøre den 18-årige.

- Og her erkendte de at have slået, siger Henrik Justesen.

 De to er blevet løsladt efter afhøring, oplyser politiet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: