Jane forsvundet: - En meget aktiv kvinde

Politiet har forgæves ledt efter den 57-årige kvinde siden lørdag aften

Jane Møller på 57 gik hjemmefra torsdag og er ikke set siden. Hun blev meldt savnet lørdag eftermiddag. Politifoto
Jane Møller på 57 gik hjemmefra torsdag og er ikke set siden. Hun blev meldt savnet lørdag eftermiddag. Politifoto

Ved du noget?

Tip os på sms 1224 (alm. sms-takst), eller send en mail til 1224@eb.dk. Du kan også vælge at udfylde formularen herunder.

Jane Møller cyklede fra sin kæreste i Højbjerg torsdag aften, og hendes cykel står også på hendes bopæl i Aabyhøj omkring seks kilometer derfra.

Men ingen har set hende, siden hun forlod Højbjerg, og en omfattende eftersøgning efter den 57-årige kvinde har ikke båret frugt.

Kæresten meldte hende savnet lørdag eftermiddag, og politiet har ledt efter hende siden lørdag aften og nat blandt andet med hunde og droner, ligesom også den frivillige forening Missing People har været ude at søge efter hende i går og i dag, hvor de blandt andet var omkring Brabrandsøen.

Jane Møller er ikke set siden torsdag aften. Politifoto
Jane Møller er ikke set siden torsdag aften. Politifoto
 

- Hun er en meget aktiv kvinde, som går mange ture, så vi har været ude og søge alle naturlige ture fra hende bopæl, siger Per Bennekou, vagtchef hos Østjyllands Politi.

Politifoto Krimi Jane har været forsvundet siden torsdag aften

Politiets efterforskning tyder på, at hun er gået hjemmefra i nedtrykt sindstilstand.

- Er der noget, der tyder på, at der er sket en forbrydelse?

- Nej, det er der ikke. Men vi kigger selvfølgelig i begge retninger. Vi vil ikke udelukke noget som helst, siger vagtchefen, der også erkender, at de er lidt på bar bund uden egentlige spor at gå efter.

Kvindens telefon er slukket, så hun kan ikke spores via den.

- Vi vil selvfølgelig rigtig gerne høre fra folk, som har set hende, men omkringboende må også meget gerne undersøge deres udhuse og uaflåste garager. Det er koldt, og vi kan ikke udelukke, at hun har søgt ly et sted, siger han.

Hvis du har set Jane Møller, kan Østjyllands Politi kontaktes på telefon 114.