Annonce:
Annonce:

Jane har været forsvundet siden torsdag aften

Østjyllands Politi efterlyser 57-årige Jane Møller, som ikke er blevet set siden torsdag aften

Annonce:
Følg Krimi

57-årige Jane Møller har været forsvundet siden torsdag aften.

Hun blev sidst set, da hun cyklede hjem, efter hun havde besøgt sin kæreste i Højbjerg. Jane har efterfølgende forladt sit hjem i deprimeret sindstilstand.

Politiet leder lige nu efter Jane i området omkring hendes hjem, hvor hun bor alene. Mere specifikt søger de i området omkring Gellerup Skov og Brabrand Sø.

- Vi har flere politihunde ude, og vi har droner i luften, siger vagtchef ved Østjyllands Politi Rene Ludvig til Ekstra Bladet.

- Vi har ikke ret meget at gå efter, og det er derfor, vi sender en pressemeddelelse ud, for vi håber virkelig på offentlighedens hjælp, siger han videre.

Jane er 175 centimeter høj og slank. Hun har langt, gråligt hår, som går ned til skuldrene og et lille modermærke på venstre kind. Hun bærer ofte briller og øreringe, der hænger.

Hun er formentligt iklædt et strikpandebånd, en knælang, marineblå jakke, mørkeblå cowboybukser og brune skindstøvletter eller vandresko.

Hvis du har set Jane, kan du kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

Det er en af Janes bekendte, som har meldt hende savnet til politiet, fordi vedkommende ikke kunne komme i kontakt med hende. Vagtchef Rene Ludvig fortæller, at det er meget unormalt for Jane ikke at give lyd fra sig. 

Søndag aften meddeler Østjyllands Politi, at eftersøgningen blev stoppet med mørkets frembrud, og at den fortsætter mandag. Hun er endnu ikke fundet.

Tidligt mandag meddeler vagtchef Martin Christensen, at der fortsat intet nyt er om Jane Møllers opholdssted:

- Efterforskningen er naturligvis fortsat natten igennem, hvor vi har efterprøvet tip, der er kommet fra borgerne efter vores efterlysning i medierne. Henvendelserne har ikke givet noget, så vi er desværre ikke kommet videre, siger Martin Christensen til Ekstra Bladet.

Hvis du har set Jane, kan du kontakte Østjyllands Politi på telefon 114.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Claus Hjort Frederiksen kræver åbenhed – men dørene smækkes i
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: