Jeanets mareridt: Jeg blev lejet ud som sexslave

Tæsk, anale voldtægter, bizarre sexlege med fremmede mænd og dødstrusler har lige så længe, hun kan huske, været en naturlig del af Jeanet Pedersens liv, fortæller hun i opsigtsvækkende dokumentar

Jeanet fortæller, hvordan hun blev efterladt efter det angivelige misbrug var overstået

Ved du noget? Tip os på mail : 1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (alm. sms-takst)

Det sker næsten altid uden ord, siger hun. De behøver ikke at beordre hende til at gøre det. For det ligger så naturligt indprentet i hende, at hun skal tage de voksne mænds tissemand i munden eller lægge sig til rette på maven med numsen i vejret – klar til mændenes penetration. Sådan har det altid været, og selv om hun kun er en lille pige, kender hun derfor ikke til andet.

- Lige så længe, jeg kan huske, er jeg blevet misbrugt. Det var bare sådan, det var. Jeg stillede egentlig aldrig spørgsmålstegn ved det, fortæller Jeanet Pedersen, der i dag er 27 år gammel.

- Jeg kan huske, at jeg skulle have hans (navn udeladt, red.) tissemand i munden. Jeg var omkring fem år gammel, og jeg husker tydeligt, at det ikke var nødvendigt at sige noget. Jeg var ligesom lært op til det, så jeg vidste udmærket, hvad jeg skulle stille op med den tissemand, siger Jeanet Pedersen.

Artiklen fortsætter under videoen

I videoen her fortæller Jeanet, hvordan hun blev udlejet som sexslave til fremmede mænd

I tv-dokumentaren ’Jagten – Mit liv som sexslave’, som bliver sendt på TV3 i aften klokken 21.00, fortæller Jeanet Pedersen sin historie om, hvordan hun, i følge hende selv, gennem mindst femten år af sin barn– og ungdom systematisk bliver udnyttet seksuelt af mænd, der er en fast og naturlig del af hendes opvækst i Odsherred. På et tidspunkt, fortæller Jeanet, begynder mændene sågar at leje hende ud som sexslave med fremmede mænd.

- De betalte penge for det. Jeg ved ikke, hvor mange, for jeg fik aldrig pengene – dem tog han (navn udeladt, red.), fortæller Jeanet Pedersen.

- Jeg blev kørt ud til forskellige gårde og hoteller, hvor fremmede mænd havde betalt for at dyrke sex med mig. Det var alt muligt, jeg skulle. Jeg skulle give oralsex, jeg har stået bøjet ind over et bord og er blevet taget bagfra, og jeg er blevet voldtaget analt. Og nogle gange var der også dyr involveret, husker kvinden.

- De måtte gøre med mig, hvad de ville, og strittede jeg i mod, blev jeg straffet. En af straffene kunne være, at jeg skulle stille mig nøgen op ad et bord, læne mig ind over det, og så… stak han sin penis ind i mig bagfra. Imens skulle jeg sige, hvor højt jeg elskede ham, og hvor meget godt han gjorde for mig.

Truet på livet
Sexmisbruget ender som en sag hos politiet i 2008, men efter en længere efterforskning, frafalder Midt– og Vestsjællands Politi sigtelserne mod tre mænd. Der er ikke nogle beviser, der kan knytte mændene til misbruget af Jeanet Pedersen, som på det tidspunkt er blevet 20 år og er flyttet fra Odsherred.

- Hvorfor fortæller du først om misbruget så sent i dit liv?, bliver Jeanet spurgt i udsendelsen.

- At jeg kom væk fra de fysiske rammer, tror jeg har meget at sige. Så kunne jeg pludselig se, hvor forkert det havde været. Og så er der selvfølgelig også den frygt, jeg altid har haft. Den har været meget virksom for mændene, kan man sige. For den gjorde jo, at jeg holdt min mund.

- Jeg er blevet truet på mit liv, hvis jeg sagde noget om det. Jeg har fået demonstreret, hvad der ville ske. Der hang en løkke i loftet, som jeg blev løftet op i. Jeg fik om halsen og fik at vide, at hvis jeg sladrede, ville han slippe mig, fortæller Jeanet, mens hun med begge hænder om sin hals illustrerer den kvælningsfornemmelse, hun altid har haft – og stadig har, når hun bryder sit ’løfte’ til mændene om aldrig at fortælle noget om deres ’lille hemmelighed’.

Men Jeanets facade begynder så småt at krakelere, da hun er teenager. Hun kan ikke længere bære på hemmeligheden selv, og vælger derfor at fortælle folk, som hun stoler på, om sexmisbruget. Alligevel, forklarer hun, lever hun videre i mareridtet. For ingen af dem, som hun betror sig til, gør noget.

I ’Jagten – Mit liv som sexslave’ afslører Ekstra Bladet og TV3, hvordan systemet gang på gang har svigtet Jeanet Pedersen.

Vi fortæller, hvordan hendes folkeskolelærere gennem hendes skolegang afskriver hendes klare signaler på mistrivsel og i stedet udpeger Jeanet som et ’opmærksomhedskrævende og kontaktsøgende’ problembarn.

Vi dokumenterer, hvordan kommunen – trods klare anbefalinger fra flere psykologer om netop dette – i årevis undlader at gribe ind og får Jeanet fjernet fra det, ifølge hendes selv, massive seksuelle misbrug.

Og vi afslører, hvordan hendes læge Sonja Henriksen har fået direkte at vide af Jeanet Pedersen, at hun er udsat for overgreb, men at lægen konsekvent undlader at underrette myndighederne, som hun ellers er forpligtet til, og at lægen i dag lyver om sin rolle i sagen.

I udsendelsen opsøger og konfronterer vi flere af mændene, som ifølge Jeanet står bag misbruget. Alle nægter ethvert kendskab til det.

Jeanets historie

Over to udsendelser fortæller Ekstra Bladet og TV3 historien om Jeanet Pedersen.

Hele første del af Jeanets historie blev sendt onsdag 25. maj på TV3 under titlen ’Jagten – Mit liv som sexslave’. Her afslørede vi, hvordan Jeanet gang på gang er blevet svigtet af myndighederne, når hun har forsøgt at råbe om hjælp til at komme væk fra det angivelige sexmisbrug.

Andet afsnit ’Jagten – Det forsvundne spædbarn’ sendes 1. juni klokken 21.00 på TV3. Det handler om, at Jeanet Pedersen i sine teenageår føder et barn – men det barn er væk, muligvis dræbt. Vi afdækker vi, hvordan politiet henlægger sagen om drabet på et spædbarn – og stiller spørgsmålstegn ved, om vi som samfund kan acceptere, at en forsvunden baby bare kan få lov at forsvinde uden at nogen stilles til ansvar.

Flere mænd har været sigtet i sagerne om seksuelle overgreb mod Jeanet Pedersen og drabet på hendes spædbarn. To mænd sad varetægtsfængslet, men ingen blev nogensinde tiltalt eller dømt i sagerne.

Ved du noget? Tip os på mail :1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (alm. sms-takst)