Jeanette Ottesen overfaldet: Folk troede, min kæreste var 'the bad guy'

Den danske svømmestjerne er stadig rystet ovenpå det voldsomme dobbelt-overfald, som hun og hendes kæreste var udsat for tirsdag eftermiddag

Marco Loughran og Jeanette Ottesen til galla sidste år. Tirsdag var de udsat for et voldsomt dobbelt-overfald. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)
Marco Loughran og Jeanette Ottesen til galla sidste år. Tirsdag var de udsat for et voldsomt dobbelt-overfald. (Foto: Rasmus Flindt Pedersen)

Mens politiet stadig er i færd med at identificere og finde gerningsmanden, fokuserer den danske svømmer og kæresten på at få ro til at komme videre fra den voldsomme hændelse, de oplevede, da en med-trafikant tirsdag overfaldt dem ad to omgange på Østerbrogade i København.

I første omgang blokerede den rasende gerningsmand svømmer-parrets bil, efter de, ifølge ham, havde været for langsomme til at køre over for grønt.

- Anden episode skete så omkring Østerbrogade 119-120. Vi var trillet videre efter den første episode med manden. Fordi jeg var så rystet, holdt vi ind til siden, slukkede motoren og rullede vinduet ned. Mens vi sad og snakkede, kom han så tilbage efter os, fortæller Jeanette Ottesen.

Jeanette slap billigt efter hende og hendes kæreste blev overfaldet i deres bil. Men hendes kæreste måtte en tur på hospitalet - han er kommet hjem igen (Foto: Polfoto) Sport på vrangen Svømmestjerne i chok efter overfald: Han havde onde øjne

Kujon-agtig gerningsmand
- Han var ellers kørt videre, men så havde han været nede at lave en u-vending, og det havde vi ikke set, fordi vi sad i vores egne tanker. Der sniger han sig så op bag os. Det er så kujon-agtigt.

I begge tilfælde fik Jeanette Ottesens bomstærke kæreste Marco Loughran skræmt gerningsmanden væk.

- Ved begge episoder er det ham, der starter, og Marco, der sørger for at få ham under kontrol. Ved første episode giver Marco igen og overvinder ham, fordi han er større og stærkere end gerningsmanden. Ved anden episode får Marco syv slag i hovedet, mens han sidder fastspændt i bilen. De ender så ude midt på vejen, da Marco får revet døren op, skubbet manden væk og lagt ham ned i en låst tilstand, fortsætter svømme-mesteren.

Hjalp gerningsmanden
Men netop det faktum, at Marco Loughran er i så god, fysisk form, som han er, kan have været medvirkende til at gerningsmanden slap væk.

- I begge tilfælde er der folk, der kommer hen og river Marco væk fra gerningsmanden, så han slipper fri. Derfor kan han lige så stille lunte over til sin varevogn og køre væk igen. Hvorfor fanden er der ikke nogen, der stopper ham?, spørger Ottesen.

- Jeg har indtryk af at folk troede, det var Marco, der var 'the bad guy', fordi han var ovenpå. Men så igen, så var det altså Marco, der blødte. Han havde blod ud over det hele. Og den anden havde ikke en skramme.

- Manden, der angreb os, havde nogle meget onde øjne. Det var som om, at han bare var ude på at gøre nogen fortræd. Og så var det bare lige os, der var tættest på, fortæller Jeanette Ottesen til Ekstra Bladet. Krimi Dansk svømmestjerne overfaldet: Politiet har et godt spor

Efter gerningsmanden slap væk anden gang, gik det dog op for de tilstedeværende vidner, at hverken Ottesen eller Loughran stod bag voldshandlingen.

- Jeg har ikke indtryk af, at folk hjalp gerningsmanden, fordi de vidste, hvem han var. For da han var flygtet, gik det vist op for folk, hvad der skete, og så var de søde og rare. Men lige i situationen kunne vi altså godt have brugt noget hjælp. Manden er jo på fri fod, og hvem ved, hvor han er nu?

Chokket er værst
Selv om hændelsen har kostet et afbud til DM for Jeanette Ottesen, er hun optimistisk, hvad angår de fysiske konsekvenser.

- Vi er begge to OK, men min kæreste er en del slemmere tilredt, end jeg er. Han fik flækket øjenbrynet, hul i hovedet, revet øret op og knækket fire tænder. Men jeg har 'bare' brækket en finger, så jeg skal sgu nok klare den, og det skal han også. Det er chokket, der er det værste, slutter den populære mester-svømmer.