Jeg elsker jer helt op til månen, solen og stjernerne

Rørende afsked med Tobias og Viktor: Heidi Kristiansen taler ud om sit ufattelige tab, da hun mistede sine to drenge i en brand-ulykke i Nakskov

PRIVATFOTO
PRIVATFOTO
Følg Krimi

Enhver mors mareridt udfoldede sig for Heidi Kristiansen natten mellem fredag og lørdag.

Her døde hendes to børn Viktor på otte år og Tobias på fire – sammen med to andre børn og en voksen – i en tragisk brand-ulykke i en villa på Mosevej i Nakskov.

– Det hele virker som en ond, ond drøm, og jeg vil bare gerne vågne nu, skriver Viktor og Tobias’ mor, Heidi Kristiansen, til Ekstra Bladet på Facebook, tre dage efter hendes liv på et øjeblik blev revet fra hinanden.

Heidi Kristiansen står frem, da hun føler, at omverdenen skal høre hendes tanker om at miste det allermest dyrebare på et splitsekund.

Ekstra Bladet har været i telefonisk kontakt med Heidi Kristiansen, men hun har ikke følt, at hun var klar til at blive interviewet over telefon – et ønske, som Ekstra Bladet respekterer.

Vi er alle ødelagte
Heidi Kristiansen beskriver, at hun har brug for luft ved at komme af med nogle af de følelser, der har cirkuleret i hendes krop siden ulykken.

– Ingen ord kan beskrive det savn og den afmagt, vi pårørende føler. Dette er noget, der har ramt så mange. Vi er alle ødelagte, mit hjerte bløder og er brutalt revet fra hinanden, skriver den ulykkelige mor.

– Jeg elsker mine drenge helt op til månen, solen og stjernerne. Det var noget, som vi altid sagde til hinanden. De er elsket og savnet.

Nu er jeg englemor
Heidi Kristiansen beskriver forholdet mellem Viktor og Tobias som et almindeligt og kærligt søskendeforhold, hvor de på det ene tidspunkt kunne hygge sig sammen for senere at blive rygende uvenner.

Viktor og Tobias er nu borte, men bestemt ikke glemt. De vil altid være i deres moders hjerte.

– Nu er jeg englemor til to helt igennem dejlige, livsglade, smilende og skønne drenge. Viktor og Tobias, skriver Heidi Kristiansen efterfulgt af utallige hjerter.

Læs alt om sagen her:   Det bankede på døren midt om natten


Lokalsamfundet er i sorg over brand-ulykken i Nakskov. Her blev der lagt blomster til de afdøde dagen efter ulykken (video: Per Rasmussen)


(video: Per Rasmussen)

Hun mobber. Hun intimiderer. Hun håner.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.