Jeg var en ægte pædofil

- Jeg kan godt lide børn. Glade børn, der har det godt. En ægte pædofil er én, som er glad for børn og ser, at de har det godt og får øjnene op for, at det seksuelle også kan være rart, sagde den 48-årige tiltalte TKL i den store pædofili-sag

Tegning: Hans Henrik Ruus
Tegning: Hans Henrik Ruus

Tilsyneladende blottet for empati eller anger forklarede den tiltalte TKL i den store pædofili-sag ved Retten i Randers i formiddag, hvad der har fået den 48-årige far til tre voksne sønner til at tænde på små børn.

- Jeg foretrækker piger på fire til otte år, måske ældre, måske også piger på 10 eller 12 år, men fire til otte år er bedst, svarede den tiltalte ifølge Ritzau på spørgsmålet om, hvad han var interesseret i i det pædofile univers.

Svaret fulgte i kølvandet på en forklaring fra TKL, hvor han understregede, at han kun tænder på ganske små piger. Også selv om han blandt andet er tiltalt for at have sexkrænket drenge og delt billeder af sine overgreb med andre pædofile.

Tegning: Hans Henrik Ruus Krimi Ven til pædofili-tiltalt: Han passede mine børn

I en tidligere politiafhøring, som blev afspillet i retten tirsdag, forklarede den 48-årige om i alt 26 billeder, som han havde taget af sig selv og sin nære vens dengang otte-årige søn:

- Jeg havde ikke nogen som helst interesse i drengen og havde egentlig heller ikke lyst til at sutte på hans tissemand. Det (billederne) blev lavet udelukkende for at komme med i de dybere dele af de her kredse og for at få adgang til mere af det materiale, som jeg er interesseret i.

Svensker nægter

TKL forklarede desuden, at han ikke bryder sig om tvang med følgende kommentarer renset for den mindste anger, skam eller selvindsigt.

- Jeg tænder på, at pigen skal have det godt med det. At jeg kan vise hende, at det kan være sjovt og rart og prøve at få noget respons. Jeg ville ikke tænde på det, hvis hun blev ked af det og græd.

- Jeg kan godt lide børn. Glade børn, der har det godt. En ægte pædofil er én, som er glad for børn og ser, at de har det godt og får øjnene op for, at det seksuelle også kan være rart, sagde TKL, der samtidig var den ene af to hovedmænd i et stort internationalt pædofili-netværk, hvor 23 personer i fem forskellige lande indtil videre er mistænkt.

New Articles Dansker tiltalt i kæmpe pædofili-sag: Australier fik 35 års fængsel

To af disse - en 29-årig svensker, som i august i år blev idømt tre års fængsel for besiddelse af børneporno, og en 37-årig hollænder, der har fået en dom på fem år for seksuelle overgreb mod et barn - afgiver forklaring i Retten i Randers i dag.

Den 29-årige svensker, som ifølge politiet gik under navnet 'Nisse Hult' i de pædofile kredse på nettet, nægtede via et videolink fra det fængsel, hvor han afsoner, ethvert kendskab til TKL og de to chat-venners grusomme plan om at købe eller skaffe en baby i Rumænien, som de senere ville misbruge seksuelt.

Fældet af fynsk bedstefar

I eftermiddag skal den 37-årige hollænder afgive forklaring. Han er i modsætning til svenskeren til stede i retten med en tolk, og han vil blive konfronteret med anklager Morten Rasmussens materiale om turen til Rumænien i sommeren 2010, hvor den tiltalte TKL angiveligt havde en grusom hensigt om at købe eller skaffe sig et spædbarn med henblik på at kunne misbruge det lille barn seksuelt. En plan, som 'Nisse Hult' nægter at have været med til at udtænke, selv om han i en chat, som politiet er besiddelse af, gav udtryk for, at han var fuldt vidende om tiltalte TKLs forehavende i Rumænien. 

Tidligere på formiddagen fortalte efterforsker Mads Nielsen fra Rigspolitiets Nationale Cyber Crime Center, NC3, om, hvordan myndighederne kom på sporet af 48-årige TKL, der blev afsløret og anholdt i juni 2014.

Krimi Slog vens eks-kæreste med hammer

Det skete blandt andet ved, at NC3 fik en 66-årig fynsk bedstefars samtykke til, at de kunne bruge hans login til at monitorere det pædofile netværk 'Hoarders Hell' på det dunkle TOR-net. Den 66-årige havde, som tidligere beskrevet i Ekstra Bladet, været i kontakt med TKL angående sine seksuelle overgreb mod sit eget få uger gamle barnebarn. Den 66-årige blev idømt tre års fængsel for overgrebene ved Retten i Odense i juni 2013.

Ifølge NC3-efterforsker Mads Nielsen virkede TKL rolig og fattet, da han blev afhørt af politiet efter anholdelsen for halvandet år siden.

- Det eneste, jeg bed mærke i, var hans totale mangel på empati, sagde Mads Nielsen.