Jibaril blev myrdet i sin bil: Kender du dette vidne?

Politiet leder efter en mand, der passerede unge mænd, kort før de blev skudt efter. Han kan have set noget, der kan hjælpe med sagen

Københavns Politi vil gerne i kontakt med denne mand, som var på samme tankstation som Jibaril Abdulle og hans venner. Få minutter senere kørte en bil med ukendte gerningsmænd op på siden af den sølvgrå bil og skød og dræbte den 18-årige somalier. (Foto: Overvågning)
Følg Krimi

Københavns Politi beder nu om hjælp til at finde den eller de mænd, der slog den unge mand, Jibaril Abdulle, ihjel på Frederikssundsvej 18. december sidste år.

Skuddrabet skete, da den 18-årige i en sølvgrå Nissan Primera forlod en Shell-tank og kørte ud på Frederikssundsvej i retning mod Herlev. Med i bilen havde han to kammerater.

Men de tre venner nåede ikke langt. To endnu uidentificerede personbiler kørte op på siden af dem sølvgrå Nissan og fra den ene af bilerne blev der afgivet adskillige skud mod den 18-årige mand, som blev ramt flere gange - blandt andet i hovedet.

Bilen forulykkede, og de uidentificerede gerningsmand stak af fra stedet.

Her ses Jibaril Abdulles bil forlade Shell-tanken. Politiet leder efter et vidne, der forlod tanken til fods cirka samtidig. (Foto: Overvågning)
Her ses Jibaril Abdulles bil forlade Shell-tanken. Politiet leder efter et vidne, der forlod tanken til fods cirka samtidig. (Foto: Overvågning)
 

Københavns Politi efterlyser specifikt et vidne, der befandt sig på Shell-tanken samme tid som Jibaril Abdulle og hans venner, og som forlod tanken til fods.

Der er tale om en dansk mand mellem 25-35 år, som er mellem 179-175 centimeter høj og har mørkt hår i siderne og i nakken, men ikke meget på toppen, skriver politiet.

Skuddrab på teenager kan være bandeopgør

Han har mørkt skæg og var iført lyse hovedtelefoner, lys langærmet trøje med mørk tekst - enten 'RYTTEL GEAR' eller 'RYDEL GEAR' - mørke bukser og sorte sko - se det pågældende vidne i videoen øverst i artiklen.

Politiet efterlyser også vidner, der kan have overhørt samtaler omhandlende drabet.

Ifølge politiet havde Jibaril Abdulle en relation til bandegrupperingen Brothas, der holder til i Husum. Det afviser den 18-åriges familie dog er tilfældet.

Har du oplysninger om drabet på 18-årige Jibaril Abdulle, kan politiet kontaktes på 114.

Politiet: Jibaril, 18, offer for bande-skud

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+