Johnny Madsen i vildt trekantsdrama: Kæresten meldt for vold

Offeret er angiveligt Johnny Madsens højre hånd - Jeanett Exner -  kendt fra TV2's serie 'Ja for Fanø'

Foto: Aleksander Klug
Foto: Aleksander Klug
Følg Krimi

Musikeren Johnny Madsen fra Fanø er havnet i noget af et gevaldigt trekantsdrama.

Hans kæreste, Rosita Jørgensen, er blevet anmeldt og tiltalt for vold.

Offeret i sagen er  Johnny Madsens højre hånd, Jeanett Exner, som angiveligt under en fest blev sparket i hovedet af Rosita Jørgensen i musikerens hjem.

Den yderst farverige Jeanett Exner er i særlig grad blevet kendt i offentligheden gennem TV2's serie 'Ja for Fanø', der følger livet på godt og ondt på vadehavsøens kulturcenter Realen.

Jeanett Exner stående yderst til højre. Foto: John Randeris/ Ritzau Scanpix
Jeanett Exner stående yderst til højre. Foto: John Randeris/ Ritzau Scanpix
 

Politiet har færdig-efterforsket sagen. Der er nu rejst tiltale for vold mod Rosita Jørgensen. Retssagen er berammet til 8. januar næste år ved Retten i Esbjerg.

- Jeg har ingen kommentar til sagen. Johnny sidder her ved siden af mig, og han vil heller ikke sige noget, oplyser Jeanett Exner til Ekstra Bladet.

- Men hvorfor ikke? Det er jo dig, der åbenbart er den forurettede?

- Vi vil ikke udtale os, lyder det fra Jeanett Exner.

Risikerer fængsel
Rosita Jørgensen risikerer en tur bag tremmer, hvis hun bliver kendt skyldig i overfaldet. Anklagemyndigheden har ifølge anklageskriftet, som Ekstra Bladet er i besiddelse af, nedlagt påstand om fængselsstraf til den 53-årige kvinde.

Rosita Jørgensen har i modsætning til Jeanett Exner absolut intet imod at give sin version af tumulterne. For hun nægter sig nemlig helt og aldeles skyldig.

- Jeg fatter ikke, at den sag er kommet så langt. Jeg har aldrig sparket Jeanett i hovedet. Jeg har overhovedet ikke rørt hende. Det er noget, hun finder på, siger Rosita Jørgensen til Ekstra Bladet.

Johnny Madsen sammen med Rosita Jørgensen.
Johnny Madsen sammen med Rosita Jørgensen.
 

Balladen mellem de to kvinder opstod angiveligt 11. august i år klokken 21.30 i Johnny Madsens hjem på Fanø.

'Vil ikke have hende inden for dørene'

- Jeg er kæreste med og bor sammen med Johnny. Jeg vil ikke have Jeanett inden for dørene. Der har længe været et anstrengt forhold mellem Jeanett og mig. Den pågældende aften var der et stort offentligt arrangement foran Johnnys hus. Vi satte et skilt på døren ind til vores hjem, hvor der stod 'Ingen Adgang'.

Vi ville ikke have folk rendende i privaten. Ved 21.30-tiden kom jeg ind i privaten, hvor Jeanett stod. Jeg spurgte hende, om hun ikke kunne læse, hvad der stod på skiltet, og bad hende om at forsvinde, beretter Rosita Jørgensen.

Rosita Jørgensen fortæller videre, at Jeanett Exner herefter gik ind på toilettet.

- Hun var meget beruset. Jeg råbte til hende, at hun skulle se at komme ud i en fart. Herefter forlod Jeanett vores private del af huset. Og det er, hvad der skete. Jeg har ikke rørt hende, siger Rosita Jørgensen.

'Johnny var meget beruset'
Johnny Madsen selv var ikke til stede under optrinnet.

- Han sad udenfor i festteltet og var meget beruset. Han så og hørte ikke noget. Han vil overhovedet ikke rodes ind i denne sag, forklarer Rosita Jørgensen.

Johnny Madsen til Smukfest i år i Skanderborg. Foto: Aleksander Klug
Johnny Madsen til Smukfest i år i Skanderborg. Foto: Aleksander Klug
 

Ifølge Rosita Jørgensen er kemien mellem Jeanett og hende yderst anstrengt, hvilket den har været i flere år.

- Hun har en klemme på Johnny. Og hun udnytter ham økonomisk. Johnny er konfliktsky og bange for Jeanett. Derfor gør han ikke noget. Han ved godt, at jeg ikke ikke have Jeanett inden for dørene i vores hus, siger Rosita Jørgensen til Ekstra Bladet.

VI VIL IKKE SIGE NOGET

Ekstra Bladet har foreholdt Rosita Jørgensens forklaring for Jeanett Exner og Johnny Madsen, som var på telefonisk medhør. Ingen af parterne ønsker at udtale sig om den konkrete volds-episode.

Jeanett Exner afviser dog fuldstændig Rosita Jørgensens forklaring.

- Rosita er overhovedet ikke Johnnys kæreste. Og hun bor slet ikke sammen med ham, lyder det fra Jeanett Exner.

Ifølge Rosita Jørgensen er hun fortsat kæreste med den kendte musiker, hvilket hun har været siden 2014.

- Hvor sov du i nat, Rosita?

- I Johnny Madsens seng, som jeg gør hver nat.

- Hvor skal du sove i nat?

- I Johnny Madsens seng.

- Hvor står dine toiletsager og ejendele?

I Johnnys hus.

VIDNE: HUN BLEV IKKE SPARKET

Episoden inde i Johnny Madsens hjem blev overværet af 61-årige Rita Schmidt og hendes kæreste Mogens. Begge er gode bekendte af både Johnny og Rosita.

- Jeanett var tydeligt påvirket. Rosita ville have hende ud af fordøren, men hun gik på toilettet. Jeg så på intet tidspunkt, at Rosita rørte ved Jeanett. Efter at Jeanett var gået ud, begyndte hun at beskylde Rosita for at have overfaldet hende. Det skete overfor de andre gæster i udendørs-arrangementet. Hverken Mogens eller jeg kunne forstå, hvad hun havde gang i. Vi har på intet tidspunkt set noget overfald, siger Rita Schmidt.

- Er Johnny og Rosita kærester efter din opfattelse?

- Ja, det er mit helt klare indtryk. Rosita bor jo hos ham. Men Jeanett bruger alle midler for at få Rosita væk. Hun kører rundt med ham. Det er der en årsag til, som jeg ikke vil komme ind på her, siger Rita Schmidt til Ekstra Bladet.

Rita Schmidt og kæresten er begge indkaldt som vidner i retssagen. Men parret er i Thailand på ferie og kan derfor ikke deltage i retsmødet.

 

Mere fra Ekstra Bladet+

Qatar er et diktatur, styret af emiren og et præsteskab med rod i shariaen

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind