Annonce:
Annonce:

Jonathan fundet i mergelgrav: - Vi kendte ikke den side af ham, der fik ham dræbt

34-årige Jonathan Holst Nielsen blev fundet skudt og bagbundet i en mergelgrav ved Herlufsmagle - politiet er på bar bund

(Foto: Per Rasmussen)
Annonce:
Følg Krimi

Imens politiet arbejder på højtryk for at opklare, hvorfor Jonathan Holst Nielsens liv skulle ende på så brutal vis - skudt, bagbundet og dumpet i en mergelgrav - sidder pårørende til den 34-årige mand helt ødelagte tilbage.

Ekstra Bladet har været i kontakt med en af de pårørende til Jonathan Holst Nielsen, som ikke ønsker at stå frem med navn, men som fortæller, at de pårørende ikke ved, hvad der førte til drabet.

Anklage: Politiet ville ikke efterlyse dræbte Jonathan i pressen

- Den side af Jonathans liv, der har ført til den ulykkelige afslutning, kendte vi ikke. Han fortalte aldrig, hvad der rørte sig i ham, og hvad der drev ham, lyder det.

Annonce:

- Vi kan kun forholde os til det, vi vidste om ham - og det er det minde, vi vil bevare. Vi håber meget, at politiets efterforskning vil føre til, at sagen bliver opklaret, og gerningsmændene bliver straffet. Men det er ikke det, vi går og snakker om. Vi snakker om alle de gode ting, vi husker om Jonathan.

I mergelgraven her blev 34-årige Jonathan fundet - skuddræbt og bagbundet. (Foto: Per Rasmussen)
I mergelgraven her blev 34-årige Jonathan fundet - skuddræbt og bagbundet. (Foto: Per Rasmussen)

Det samme billede af den 34-årige mand fremgår af et brev, som Jonathans mor, far og søster har skrevet og sendt ud til familie, venner og kolleger.

- Jonathan var en god dreng med god humor, og som altid var klar til at hjælpe andre, skriver familien, som dog også beskriver Jonathan Holst Nielsen som en mand, der havde svært ved at sige nej.

Familie til mergelgravs-offer: Tilgiv os

- Vi har en fornemmelse af, at Jonathan hen mod enden af sit liv følte sig presset til at gøre ting (for andre), som han aldrig skulle have gjort, lyder det i brevet, som oprindeligt er skrevet på engelsk, og som tv2.dk har fået lov at bringe.

Jonathan Holst Nielsen forlod sine forældres hjem 25. januar, og ingen har hørt fra ham siden. Først for en uge siden - tirsdag 21. april - blev han fundet af to drenge, der var ved mergelgraven for at fiske.

Ven til afdøde i mergelgrav: 'Man bliver ikke slået ihjel for sjov'

Annonce:

Politiet er fortsat på bar bund og har hverken motiv eller mistænkte i sagen.

- Vi arbejder på højtryk, men der er ingen udsigt til et gennembrud. Det er et langsigtet projekt - men vi er fortrøstningsfulde, siger Søren Ravn-Nielsen, vicepolitiinspektør hos Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger skal motivet dog formentlig findes i et opgør om et stjålet parti hash.

Teori i mergelgrav-mysteriet: Dræbt mand mistænkt for tyveri fra hash-liga

Flere af hinanden uafhængige kilder med kendskab til sagen har forklaret, at Jonathan Holst Nielsen frem til sin død var chauffør for en vognmand, og han skal angiveligt være blevet sat i forbindelse med tyveriet af et parti illegale varer fra en hash-liga.

Om det påståede tyveri medførte en gæld, eller om der blev skredet direkte til korporlig afstraffelse, er endnu uklart. Politiet har endnu ikke ønsket at kommentere teorien.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: