Annonce:
Annonce:

Kæmpe eftersøgning: Frygter at 17-årige Lisa er blevet bortført

17-årige Lisa Holm forsvandt søndag aften på vej hjem fra sit arbejde på en café. Politiet har fundet flere af hendes ejendele i området, men er stadig i gang med en eftersøgning efter pigen

17-årige Lisa Holm forsvandt søndag aften på vej hjem fra arbejde på en svensk café. (Politifoto)
17-årige Lisa Holm forsvandt søndag aften på vej hjem fra arbejde på en svensk café. (Politifoto)
Annonce:
Følg Krimi

Op mod 20 hunde er blevet sat ind i jagten på en svensk teenage-pige, som har været forsvundet siden i søndags. Det skriver flere svenske medier.

Sytten-årige Lisa Holm forsvandt efter hun fik fri fra arbejde på en café omkring klokken 18.30 søndag den 7. juni. Hun SMSede til sine forældre for at sige, hun var på vej hjem, men dukkede aldrig op.

Svensk politi arbejder ud fra en teori om, at den kønne blonde pige er blevet kidnappet, da hun skulle til at starte sin cirka 50 kilometer lange knallertkøretur fra caféen i Kinnekulle til sit hjem i Skövde. Det ligger cirka 150 kilometer nordøst for Göteborg.

Annonce:

- Personen har ingen historie om misbrug eller selvdestruktiv adfærd. Der er ikke noget, som tyder på, at hun skulle være væk af egen fri vilje. Og det gør os meget forvirrede, siger Christer Fuxborg, talsmand hos politiet i Västra Götaland, til Svenska Dagbladet.

Politiet leder nu på fjerde døgn efter pigen.

Flere af pigens ejendele fundet
Da Lisa Holms forældre først gik ud for at lede, fandt de datterens knallert ved hendes arbejdsplads. Nøglerne sad stadig i tændingen. Der var også en pose af pigens ting, men hendes styrthjelm mangler.

I mandags fandt politiet i en nærliggende stald en motorcykelhandske, som Lisa Holms far siger, tilhører hans datter.

Et par kilometer syd for caféen har man også fundet dele af en smadret iPhone, som DNA-analyser har bekræftet, tilhørte pigen. Den blev ikke været i funktion siden Lisa Holms sendte besked om, at hun var på vej hjem.

Annonce:

Det er samme smukke naturområde, hvor man fandt telefonen, at politiet nu har sat mellem 10 og 20 hundepatruljer ind for at lede efter pigen, skriver Aftonbladet. Området er kendt som et turistmål, hvor der er udsigt over middelalderlige kirker, kongelige jagtskove og smukke bjergskråninger ned til søen Vänern. Området er bevogtet om natten, mens eftersøgningen er i gang.

Mange henvendelser
Hun er cirka 165 centimeter høj og var iført en lyserød jakke og sorte Adidas-bukser, da hun forsvandt.

Politiet håber på henvendelser fra offentligheden om Lisa Holms færden, specielt fra cafégæster, som har set noget usædvanligt.

- Det arbejde er gået vældig godt. Der er mange, som har henvendt sig, siger Ulla Brehm, en talskvinde for politiet i Västra Götaland.

- Men vi er ikke kun interesserede i cafégæster. Vi vil også gerne tale med folk, som har kørt i området. Der kan godt være en bil eller detaljer, som måske ikke virker så vigtig i sig selv, men som kan være det for helheden.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: