Kæmpe eksplosion og raketangreb i Tyrkiet

Det har har efter sigende været en stor eksplosion foran en politistation i byen Gaziantep i Tyrkiet. Også et raketangreb har dræbt flere i området, melder den tyrkiske hær

Se optagelser fra stedet. (Video: AP)

Er du til stede i området eller ved du noget, så hører Ekstra Bladet gerne fra dig. Send en sms til 1224 (alm. takst) eller en mail til 1224@eb.dk

Ifølge flere tyrkiske medier har der igen været en stor eksplosion i tyrkiet.

Det rapporterer blandt andre det tyrkiske medie Habertürk.

Ifølge mediets oplysninger er den store eksplosion foregået foran politihovedkvarteret i byen Gaziantep tæt på den syriske grænse. Flere ambulancer er sendt af sted, mens der også rapporteres om flere skud.

Ifølge den lokale guvernør Ali Yerlikaya er om 13 sårede om mindst én dræbt. Ni af dem skulle være politimænd.

Det er fortsat uklart, hvad der er årsag til eksplosionen. Flere internationale medier skriver dog, at der er tale om en bombe i en varevogn, der er eksploderet.

Billeder fra CNN Turk, viser af en ødelagt bil foran bygningens facade, mens flere ambulancer sværmer til området.

Eksplosionen kunne efter sigende mærkes flere kilometer væk, og vinduer i de nærliggende bygninger blev knust. Gaziantep er den sjette største by i Tyrkiet. Mange syriske flygtninge opholder sig i byen.

Raketangreb
Ifølge den tyrkiske hær har der også været et andet angreb på deres styrker i området.

Efter sigende er tre soldater og en politimand blevet dræbt af et raketangreb i den tyrkiske by Nusaybin i den sydøstlige del af landet. Det skriver The Guardian.

14 andre mennesker blev såret i angrebet.

Det er endnu ukendt, hvem der står bag de to angreb, ligesom det er uvist, om hvorvidt der er en sammenhæng.

Men siden våbenhvilen mellem den tyrkiske regering og PKK kollapsede sidste sommer, har der været voldsomme spændinger i Tyrkiets sydøstlige region.