Kæmpe kovending i Maddie-sag

Søndagens historie om, at man har fået besked fra tysk politi om, at der er bevis for Madeleine McCanns død, passer ikke, fortæller pigens forældre

Madeleine McCanns forældre har ikke modtaget noget brev fra de tyske myndigheder om, at der beviser for, at deres datter er død. Det sker til trods for, at medier verden over berettede det søndag aften og mandag morgen.

Den oplysning har familien McCann lagt ud på deres hjemmeside.

På hjemmesiden skriver forældrene Kate og Gerry følgende:

'Den bredt rapporterede nyhed om, at vi har modtaget et brev fra de tyske myndigheder, hvor der står, at der findes beviser for, at Madeleine er død, er FALSK.'

Familien forklarer videre, at historierne uden substans har skabt unødvendig bekymring for familie og verden, og at det endnu en gang har åbnet et sår.

Desuden skriver familien, at man ikke ønsker at knytte flere kommentarer til politiets efterforskning. Sker der vigtige udvikling i forsvindingssagen, vil det blive meldt ud fra myndighederne.

Madeleine McCann var på ferie med sin familie i Portugal, da hun forsvandt i 2007 - få dage før sin fire-års fødselsdag.

Myndighederne meldte i denne måned ud, at man havde en ny hovedmistænkt i sagen. Her er der tale om en tysker, og den historie kan du læse om her:

Maddie-sag udvikler sig: Dræbte han flere børn?

Forældrene har ikke hørt fra tysk politi. Foto: Andrew Winning/Reuters
Forældrene har ikke hørt fra tysk politi. Foto: Andrew Winning/Reuters