Kæmpe kriminalgåde: Søstre fundet døde og tapet sammen i flod i New York

To søstre fra Saudi-Arabien blev i sidste uge fundet tapet sammen i Hudson-floden i New York. Hvordan den 16-årige pige og den 22-årige kvinde døde er stadig et mysterium

Politiet er på jagt efter mere information om søstrene. Derfor har de valgt at offentliggøre et foto af dem. Foto: New York Police Department
Politiet er på jagt efter mere information om søstrene. Derfor har de valgt at offentliggøre et foto af dem. Foto: New York Police Department

Politiet i New York er i disse dage på overarbejde som følge af en mystisk sag.

Det skriver New York Times og flere andre amerikanske medier.

Onsdag 24. oktober gik en person en tur i Riverside Park på Manhattan i New York City, da vedkommende opdagede en mærkværdig ting i vandkanten.

Derfor ringede personen efter politiet, og det viste sig at være liget af de to saudiarabiske søstre Tala Farea og Rotana Farea.

Efterfølgende undersøgte New York Police Department ligene nærmere, og her fandt de frem til, at de to søstre var bundet sammen med tape, men mere ved politiet stadig ikke.

- Vi ved ikke, om der er foregået noget kriminelt, men vi ved bare, at der er tale om en forfærdelig tragedie, siger chefen for New York Police Department Detectives, Dermot F. Shea, til New York Times.

Stor mystik
I første omgang arbejdede politiet ud fra en teori om, at søstrene havde indgået en selvmordspagt og havde kastet sig ud fra George Washington Bridge.

Men flere mærkværdige omstændigheder har fået politiet til at tvivle.

Ifølge New York Times ses det ofte, at personer, der kaster sig ud fra George Washington Bridge ender med at skylle op i Riverside Park. Problemet er bare, at sådan et spring ville medføre store skader.

De to søstre har ingen tegn på skader, der normalt ville opstå efter et så voldsomt fald. Desuden ville de have hoppet ud fra broen ved højlys dag, hvis tidspunkterne skal passe sammen. Og hvis det var tilfældet, så ville de blive set af bilister eller fodgængere på broen.

Politisk asyl
Samtidig er det kommet frem, at de to søstre for nyligt havde søgt politisk asyl i USA, og det har fået det saudiarabiske konsulat i USA til at reagere.

De følger sagen tæt.

De to søstre boede omkring 400 kilometer fra hinanden. 22-årige Rotana Farea boede i New York, mens 16-årige Tala Farea boede sammen med sin mor i staten Virginia.

To kvinder forsvundet i årevis: Pludselig vendte de tilbage til livet