Annonce:
Annonce:

Kærestepar fængslet for drab

En mand på 35 og en kvinde på 21 år er sigtet for at have dræbt en 45-årig mand ved kvælning, stump vold eller stik

Annonce:
Følg Krimi

RETTEN I AALBORG (Ekstra Bladet): En mand på 35 og en kvinde på 21 år er netop blevet fængslet ved et grundlovsforhør ved Retten i Aalborg.

De to, som ifølge Nordjyllands Politi er kærester, er sigtet for drab efter straffelovens paragraf 237 ved i forening at have dræbt en 45-årig mand i tidsrummet fra natten til fredag - Store Bededag - og frem til anholdelserne af de to søndag aften klokken 21.10.

Kæresteparret sigtes for at have dræbt den 45-årige ved kvælning, med stump vold eller stik, fremgik det af sigtelsen, som blev oplæst af anklager Thomas Klingenberg, Nordjyllands Politi, i retten.

De to sigtede nægter sig skyldige.

Foto René Schütze
Foto René Schütze

Dommer Heidi Dietz fulgte en begæring om at lukke dørene for offentligheden og dermed Ekstra Bladet, fordi efterforskningen er på et tidligt stadie, og sagen har en alvorlig karakter, som dommeren begrundede sin dørlukning.

Annonce:

Efter et tre timer langt grundlovsforhør blev parret varetægtsfængslet i fire uger.

Den 45-årige, afdøde mand blev fundet i en lejlighed i det centrale Aalborg efter at være meldt savnet. Politiets teknikere er mandag til stede på adressen i forbindelse med efterforskningen.

Politikommissær Carsten Straszek, Nordjyllands Politi, har tidligere sagt, at politiet har en række efterforskningsskridt foran sig.

Carsten Straszek oplyser til Ekstra Bladet, at man fandt den 45-årige dræbte mand søndag aften cirka klokken 21.50. Parret blev anholdt 40 minutter forinden. Manden havde indtil da været efterlyst i to døgn.

Politiet har været talstærkt til stede ved lejligheden, hvor den 45-årige blev fundet dræbt søndag aften. Foto René Schütze
Politiet har været talstærkt til stede ved lejligheden, hvor den 45-årige blev fundet dræbt søndag aften. Foto René Schütze
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

De lovlydige straffes, alle de andre går fri
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: