Kamillas 11-årige datter antastet af mand: Sender uhyggelige videoer

Flere små piger i Silkeborg-området er blevet antastet af en pædofil mand på Instagram de seneste dage. Da Kamilla Devantie opdagede hendes 11-årige datter var blandt ofrene, fik hun et chok

Kamilla Devanties 11-årige datter har fået tilsendt uhyggelige videoer fra en mand via Instagram. Foto: Claus Bonnerup
Kamilla Devanties 11-årige datter har fået tilsendt uhyggelige videoer fra en mand via Instagram. Foto: Claus Bonnerup

Ved du noget? Send journalisten bag historien dit tip her.

Det seneste døgn er mindst to piger fra Silkeborg-området blevet kontaktet af en pædofil mand på det sociale medie instagram. Her forsøger manden at lokke de små piger til at sende nøgenbilleder af sig selv.

Blandt pigerne er Kamilla Devanties 11-årige datter, der går i 5. klasse på Vestre Skole i Silkeborg.

Sender halvnøgne videoer til sine ofre
Ekstra Bladet er i besiddelse af flere af de beskeder og videoer, som den pædofile mand har sendt til datteren.

I en af videohilsenerne beder han hende om at sende en video tilbage.

På videoen kan man se mandens ansigt. Hans overkrop er nøgen. Han har et lille overskæg og hans brystkasse er dækket med sorte hår.

- Må jeg få en lille video af dig, hvor du piller på din dejlige nøgne krop og din fisse, spørger han på videoen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Sådan ser en anden beskedudveksling mellem Kamillas datter og manden ud. Privatfoto
Sådan ser en anden beskedudveksling mellem Kamillas datter og manden ud. Privatfoto
 

Ved han hvor jeg bor, mor?
Da Kamilla Devantie ser beskederne, bliver hun ramt af fysisk ubehag.

- Jeg bliver chokeret og bliver helt vildt ked af det. Det er småbørn, der ikke er særligt gamle, og de bliver taget ud af deres barndom nogle splitsekunder. De forstår ikke, hvorfor han er interesseret i at se dem forneden.

- Min datter reagerede først ved at sige, han var ulækker. Men da mørket faldt på, begyndte hun at spørge os om, hvorvidt manden mon vidste, hvor hun boede. Hun har også været bange for at gå i skole i dag. For hvad siger de andre børn om det? Hun er ked af det. Hun har ringet til mig flere gange i dag. Jeg har bare måtte sige, at han er en skør mand, forklarer Kamilla Devantie.

Hun går straks til politiet, da hun af skolens ledelse er blevet gjort opmærksom på, at hendes datter er blevet kontaktet af manden.

- Jeg henter straks min datter og vi tager til politistationen i Silkeborg. Da jeg står nede på politistationen med min datter i hånden får vi at vide, at de ikke har tid til at snakke med os, men at jeg kan sende en mail eller ringe til dem, forklarer Kamilla Devantie.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Kamilla Devantie viser endnu en besked frem sendt til hendes datter. Foto: Claus Bonnerup
Kamilla Devantie viser endnu en besked frem sendt til hendes datter. Foto: Claus Bonnerup

Frygter hvad han kan finde på
Hun er målløs over behandlingen, men går igen.

- Jeg ringer straks til det nummer, jeg har fået udleveret og forklarer, hvad der er sket, og hvad manden har skrevet til min datter. De beder mig sende en mail, hvilket jeg straks gør. Den eneste respons, jeg får på mailen, er en kvittering om, at de har modtaget den. Jeg er bange for, vi ikke bliver taget seriøst. Hvem ved, hvad den her mand kan finde på, siger Kamilla Devantie frustreret.

Hos Midt- og Vestjyllands Politi forsikrer man dog, at Kamilla og hendes datters anmeldelse bliver taget alvorlig.

- Vi har modtaget anmeldelsen for under 24 timer siden, så vi er formentlig ikke særligt langt i vores efterforskning endnu, lyder meldingen fra presseafdelingen i Midt- og Vestjyllands Politi til Ekstra Bladet, der dog lover at undersøge sagen og vende tilbage, da vi ringer til dem onsdag over middag.

Lærer på vagt
I løbet af det seneste døgn er skoleleder på Vestre Skole i Silkeborg Lars Sørensen blevet bekendt med, at mindst to af skolens piger er blevet kontaktet af manden på Instagram.

Det har fået skolelederen til at bede lærerne i 4. til 6. klasse om at være ekstra opmærksomme.

- Vi har opfordret pigernes forældre til at politianmelde manden bag de har beskeder. Samtidig er vi på skolen opmærksomme på, om der opstår flere tilfælde. Det er vigtigt at tilføje, at vi ikke ved, om det her er sket i skoletiden eller ej. Det er tilsyneladende sket på sociale medier, som vi som skole ikke har mulighed for at kontrollere, forklarer skoleleder Lars Sørensen til Ekstra Bladet.

Skolen vil nu henvende sig til elevernes forældre og oplyse dem om sagen.

- Det er politiet, der håndterer sagerne, men vi er i løbende dialog med myndighederne blandt andet gennem vores SSP-samarbejde. Kommer der flere tilfælde, må vi tage stilling til det, om vi skal kommunikere det bredere ud. Det er en balancegang. For vi skal heller ikke sprede unødig bekymring.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Her forsøger afsenderen at lokke Kamilla Devanties datter til at lave en nøgenvideo. Foto: Claus Bonnerup
Her forsøger afsenderen at lokke Kamilla Devanties datter til at lave en nøgenvideo. Foto: Claus Bonnerup

Intet svar
Ekstra Bladet har forsøgt at kontakte manden, der kalder sig 'Rasmus' på Instagramprofilen, som han har brugt til at kontakte Kamilla Devanties datter fra.

Han er ikke vendt tilbage på Ekstra Bladets henvendelser.

Kamilla Devantie har overleveret materialet fra datterens Instagramkonto til Midt- og Vestjyllands Politi.

Onsdag aften er politiet endnu ikke vendt tilbage med svar på, hvorvidt de har modtaget andre anmeldelser mod den specifikke Instagram-konto eller hvor langt de er i efterforskningen af sagen.

Ved du noget? Send journalisten bag historien dit tip her.