Kamillas mor: - Hun blev kontrolleret

- Kamilla fik aldrig fred for sin plageånd. Han ville styre hende døgnet rundt, siger drabsoffers mor

Tilbage i december 2014 fortalte Lisbeth Hantusch om gerningsmand til Ekstra Bladet.

Retten i Sønderborg (Ekstra Bladet) - Han kontrollerede hende døgnet rundt. Hun måtte intet foretage sig alene, for det brød han sig ikke om.

- En dag, hvor han var fulgt efter hende i bil, hev han hende ud af en anden bil og væltede hende omkuld. Han tålte ikke, at hun var ude på egen hånd.

Sådan forklarede Lisbeth Hantusch - mor til den dræbte Kamilla - i retten i Sønderborg om tiden op til drabet på hendes datter sidste sommer i Padborg.

Flere gange i løbet af de 11 døgn, Kamillas lig lå i en græsrabat ved motorvej E45, kiggede hendes eks-kæreste forbi stedet. (Privatfoto) Krimi Holdt øje med Kamillas lig i dagevis

Flere gange i løbet af de 11 døgn, Kamillas lig lå i en græsrabat ved motorvej E45, kiggede hendes eks-kæreste forbi stedet. (Privatfoto) Krimi Holdt øje med Kamillas lig i dagevis Få dage før drabet på Kamilla Hantusch (billedet) tilbød hendes nu drabstiltalte ekskærste 10.000 til en veninde for oplysninger om Kamilla. (Politifoto) Krimi Drabstiltalt: - Kamilla løj for mig

Flere gange i løbet af de 11 døgn, Kamillas lig lå i en græsrabat ved motorvej E45, kiggede hendes eks-kæreste forbi stedet. (Privatfoto) Krimi Holdt øje med Kamillas lig i dagevis I dag kom det frem i retten, at 21-årige Kamilla Hantusch blev myrdet i sit eget hjem af sin 25-årige eks-kæreste. (Politifoto) Krimi Drabs-tiltalt vil ikke tale foran dræbte Kamillas familie

Den skæbnesvangre nat 20. juli i fjor var hun og barnebarnet Yasmin gået tidligt i seng midt på aftenen, mens Kamilla var til en fest sammen med sin tvillingesøster.

Ved tre-tiden om natten vågnede Lisbeth ved lyden af Kamillas ekskærestes stemme, der lavmælt kaldte: 'Yasmin, Yasmin, kom ind til far, så vi kan sove sammen'.

- Det synes jeg var mærkeligt, for jeg havde jo ikke hørt Kamilla komme hjem, sagde Lisbeth Hantusch.

Påfaldende adfærd
Først op ad dagen gik det op for mor og søster, at Kamilla var forsvundet. Hendes 25-årige eks-kæreste Samayullah gik tilsyneladende ubekymret rundt i huset og var påfaldende upåvirket af Kamillas manglende tilstedeværelse.

- Det syntes jeg godt nok var meget mærkeligt i betragtning af hans konstante kontrol af hende, sagde Lisbeth Hantusch.

Nogle uger før drabet havde Samayullah pludselig råbt op i køkkenet, fortalte Lisbeth:

'Hun har en anden. Jeg ved det. Hun har en anden. Men Yasmin må ikke få en anden far', råbte han.

' Hun får ikke en anden - dét sørger jeg for', råbte han så.

- Og da blev jeg for alvor bange, sagde Lisbeth Hantusch.

Siden drabet har Lisbeth Hantusch fået tilkendt fuld forældremyndighed over sit barnebarn.