Annonce:
Annonce:

Kampklædt politi trak våben mod bevæbnet øksemand i København

En mand bevæbnet med økse og kniv blev onsdag aften anholdt af utallige kampklædte betjente på Nørrebro i København

Politiet tog ingen chancer, da en mand bevæbnet med kniv og økse bevægede sig rundt på Rantzausgade på Nørrebro i København (Privatfoto)
Politiet tog ingen chancer, da en mand bevæbnet med kniv og økse bevægede sig rundt på Rantzausgade på Nørrebro i København (Privatfoto)
Annonce:
Følg Krimi

Et drama udspillede sig onsdag aften i Rantzausgade på Nørrebro i hjertet af København, da kampklædt politi måtte trække pistoler mod en bevæbnet mandsperson.

Københavns Politi modtog onsdag aften en anmeldelse om, at en mand med kniv og økse spredte frygt i gaden, der er fyldt med mindre cafeer, beværtninger og spisesteder.

Det fortæller vagtchefen ved Københavns Politi Henrik Brix til Ekstra Bladet.

- Jeg kan bekræfte, vi har anholdt en mand derude. Vi modtog anmeldelsen klokken 22.06 om manden, der var blevet bemærket af flere borgere. Knap 15 minutter senere var han anholdt.

En patruljer blev straks sendt til stedet, men her vurderede man, at manden var for farlig til at anholde uden assistance og kort efter ankom flere specialenheder fra Københavns Politi til stedet.

- Lige pludseligt kommer der tre helt sort klædte betjente rundt om hjørnet med trukne pistoler. De råber manden an, der har placeret sig i et hjørne ved en opgang, siger Lasse Bænke, der tilfældigvis så optrinnet.

- Samtidig med de råber manden an, kommer en anonymt udseende varevogn kørende ned ad gaden. Den stopper lige ud for, hvorefter det vrimler ud med sortklædte betjente, der hurtigt får pacificeret manden.

Lasse Bænke fortæller, at der ved siden af manden efter anholdelsen lå en stor flækøkse og en kniv.

- Han lignede en alkoholiker, siger Lasse Bænke og beskriver ham som dansk af udseende.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: