Karen forsvundet på fjerde døgn: Gennemsøger færge

Bornholmerfærge bliver i dag endevendt af politiet i jagten på forsvundne Karen Rolighed, der ikke er set siden søndag

Næsten 400 timers overvågning indgår i efterforskningen af Karen Kubel Roligheds forsvinden. Sådan så hun ud ved færgens ombordsstigning søndag. Foto: Bornholms Politi
Næsten 400 timers overvågning indgår i efterforskningen af Karen Kubel Roligheds forsvinden. Sådan så hun ud ved færgens ombordsstigning søndag. Foto: Bornholms Politi
Følg Krimi

Med hjælp fra beredskabsstyrelsen gennemsøger Bornholms Politi i dag færgen Hammershus i jagten på spor efter den forsvundne Karen Kubel Rolighed, som har været savnet siden søndag.

Det sidste livstegn fra den 23-årige kvinde var, da hun gik ombord på færgen fra Rønne til Køge klokken 17.30 søndag eftermiddag. Siden har ingen set den unge kvinde, og politiet er på bar bund.

- Vi gennemgår nu færgen minutiøst for at sikre os, at der ikke er en eneste kvadratmeter, vi kunne have overset, siger vagthavende ved Bornholms Politi Jesper Lund til Ekstra Bladet.

Siden politiet modtog efterlysningen af Karen Kubel Rolighed, har efterforskerne indsamlet næsten 400 timers overvågning fra 80 forskellige kamera på færgen i håbet om at finde spor af kvinden.

- Lige nu har vi overvågning, der viser, at hun går ombord, men vi kan ikke konstatere, at hun forlader den, siger Jesper Lund, der oplyser at de flere hundrede timers overvågning fortsat er i gang med at blive gennemset.

Karen Kubel Rolighed var søndag på vej hjem efter et besøg på Bornholm, og politiet formoder, at hendes destination var Jylland, hvor hun bor.

Hun var iført mørk striktrøje med firkantede lapper på ærmerne og noget hvidt på brystet samt hvide bukser med sort mønster.

Overvågning viser den 23-årige kvinde, som medbragte en stor, rød vandrerygsæk, da hun steg ombord på Hammerhus, som lagde til i Køge Havn sent søndag aften. 

Da den igen ankom til Bornholm tidligt mandag morgen, fandt færgepersonalet en lille taske med nogle af Karen Kubel Roligheds ejendele i et opholdsområde af skibet.

Her lå et par sko og en mulepose med en computer, en pung og hendes mobiltelefon, men ikke den store, røde rygsæk, som hun ses med på overvågningen.

Siden har der ingen livstegn været fra den 23-årige kvinde, og politiet beder derfor vidner om at henvende sig, hvis de mener, at de har set kvinden.

Karen Kubel Rolighed beskrives som 155-160 centimeter høj, kraftig af kropsbygning og med brunt, mellemlangt hår.

Oplysninger om Karen Kubel Rolighed rettes til Bornholms Politi på 114 eller telefonnummer 56 90 14 48.

LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+