Karnevalsgæst overfaldt politiet: 'Vi har haft usædvanlig mange sager'

En mand overfaldt en betjent med et knytnæveslag til karnevallet i Aalborg. Desuden har der været mange optræk til slagsmål, fortæller vicepolitikommissær 

Se optagelser fra karnevallet her. Video: René Schütze

De fleste karnevalsgæster i Aalborg har heldigvis opført sig ordentlig denne lørdag, selv om de fleste nok har fået drukket rigeligt med alkohol.

Nordjyllands Politi har indtil videre kunne berette om et fredeligt karneval, men ud på eftermiddagen er det løbet løbsk for flere gæster.

- Vi har haft usædvanlig mange episoder i forhold til normalt, siger vicepolitikommissær Poul Severinsen til Ekstra Bladet.

Det værste tilfælde har været en gæst, som angreb en betjent og en vagt.

- Han er blevet sigtet for vold mod tjenestemand. Han tildelte flere knytnæveslag, siger Poul Severinsen fra Nordjyllands Politi.

Han fortæller, at der har været mange slåskampe, men at det i langt de fleste tilfælde har været til at få under kontrol.

- Det har været folk, der ikke har kunne opføre sig ordentligt. Vi har dog også fundet en springkniv og konfiskeret den, siger vicepolitikommissæren, der fortæller, at det endnu ikke er besluttet om knivens ejer skal sigtes.

Der er foretaget yderligere fire anholdelser yderligere for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Der har også været en enkelt gæst, som havde fået en del for meget indenbords.

- Der har været en 16-årig dreng, som havde fået for meget at drikke og ikke kunne klare sig selv. Han er blevet sendt hjem til sin mor og far for at sove den ud, fortæller Poul Severinsen.