Kastede mel og æg på handikappet kvinde: Nu tør teenager ikke forlade sit hjem

En 18-årig dreng, der er dømt for at deltage i et ondskabsfuldt overfald på en svag kvinde, fortæller, at han får dødstrusler

Det var først, da dette billede blev delt på Snapchat af Cohan Semple og gik viralt på Facebook, at sagen tog fart, og teenagerne blev lagt for had i hele landet. Privatfoto
Det var først, da dette billede blev delt på Snapchat af Cohan Semple og gik viralt på Facebook, at sagen tog fart, og teenagerne blev lagt for had i hele landet. Privatfoto
Følg Krimi

Fire britiske teenagere blev tidligere på året anholdt for at have overfaldet en svagelig, handikappet kvinde og kastet mel og æg efter hende.

Et billede fra episoden i Suffolk Park gik viralt, da var blevet delt på Snapchat. Det viste de fire unge mennesker, der grinende stod bag den 49-årige kvinde, som sad på en bænk og var helt tildækket af mel.

Læs mere om sagen her.

Torsdag har hele fem teenagere indrømmet at have deltaget i det ydmygende overfald, hvoraf den ene, Cohan Semple, ifølge dommen ikke kastede noget efter kvinden, men tog billedet, der siden gik viralt.

Tvang sort kvinde til at skifte sæde i flyet: Nu taler han ud

Det skriver The Guardian.

Cohan Semple fyldte 18 i sidste måned og er derfor navngivet i medierne, mens de fire andre teenagere på henholdsvis 15, 15, 16 og 17 år forbliver anonyme.

De har alle erklæret sig skyldige i den samme sigtelse under flere separate høringer ved en ungdomsdomstol i Ipswitch.

Her er dommen
Samtlige af de fire teenagere fra billedet er blevet idømt 12 måneders opsyn og skal alle betale 100 britiske pund i kompensation til offeret. Desuden skal de betale 105 pund i sagsomkostninger. En sjette dreng, der er 17 år gammel, nægter sig skyldig og skal møde for ungdomsretten 13. februar.

Anklageren, Wayne Ablett, har i forbindelse med sagen oplyst, at politiet klassificerer ofret, 49-årige Janice Morris, som en 'sårbar voksen', der har problemer med sit mentale helbred.

Efter dommen er 18-årige Cohan Semple stået frem i The Sun, hvor han fortæller, at han 'kæmper' med at turde gå uden for sit hjem på grund af dødstrusler.

- Siden de billeder kom på Facebook, har jeg fået dødstrusler fra tilfældige mennesker, siger han til det britiske medie.

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.