Kendt gangsters søn fængslet efter kæmpe hashfund

Fyns politi har fængslet den omstridte eksbandeleder Fisfis' søn. Han er sammen med en anden sigtet for at være i besiddelse af over 40 kilo hash

Fisfis alias Mahmoud Khalil Salem (POLFOTO)
Fisfis alias Mahmoud Khalil Salem (POLFOTO)

Ved du noget om sagen. Kontakt Ekstra Bladet på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Eksbandelederen Fisfis' søn er røget en tur i brummen sigtet for at være i besiddelse af store mængder hash

Det skriver Fyens.dk lørdag.

Ifølge avisen er en af de to, der i øjeblikket sidder fængslet efter et fund af et stort hashdepot på 42 kilo, den berygtede tidligere bandeleder Fisfis' 16-årige søn.

Teenageren blev efter sigende anholdt sammen med en kammerat efter et opgør onsdag eftermiddag mellem to kriminelle grupperinger i Odense-bydelen Vollsmose.

Nu er Fisfis udsendt af Danmark

Politiet rykkede talstærkt ud til urolighederne og i forbindelse med en række omfattende ransagninger fandt politiet de 42 kilo hash i Bøgeparken.

Det har nu fået Fyns Politi til at sigte de to unge drenge for at 'ville videreoverdrager hashen med henblik på videresalg til endnu ukendte personer'.

Good Beirut, Fisfis
Tilbage i august sidste år kunne Ekstra Bladet afsløre, at den berygtede eksbandeleder Mahmoud Khalil Salem - eller bare Fisfis - blev udvist til Libanon efter et årelangt tovtrækkeri i retssystemet og seks år i fængsel.

Midt om natten blev familien vækket af et noget overraskende opkald. Her fik de besked om at 45-årige Mahmoud Khalil Salem netop var blevet afhentet og sat på et fly mod Libanon. Det har et nært familiemedlem til Fisfis tidligere fortalt til Ekstra Bladet.

Familien Fisfis i chok: De hentede ham midt om natten

Som 23-årig, i 1993, kom Fisfis til Danmark, og kort efter indledte han sin karriere som hårdkogt kriminel i den fynske underverden, hvor han blandt andet stod i spidsen for den nu nedlagte indvandrerbande Black Ghost, der gjorde sig i organiseret narkohandel, afpresning, vold m.m.

I oktober 2011, efter byretten i juni 2010 udviste ham betinget, og landsretten senere underkendte dommen, afgjorde Højesteret, at Fisfis skulle udvises for bestandig.

Sagen om den fynske bandeleder fik meget omtale, da Østre Landsret i januar 2011 besluttede, at Fisfis ikke kunne udvises af hensyn til sine otte børn, der bor i Vollsmose i Odense.

Fisfis får hurtig dom i Højesteret

Nuværende justitsminister og daværende integrationsordfører i VK-regeringen, Søren Pind,

gik hårdt i rette med dommen, og Fisfis-sagen blev brugt som et af argumenterne for at stramme udvisningsreglerne senere i 2011.

Mahmoud Khalil Salem blev ved Højesteret i oktober 2011 ud over udvisningen idømt seks års fængsel for omfattende narkohandel, et væld af alvorlige trusler, tæskeholdsaktioner og tildeling af dummebøder på helt op til 250.000 kroner.

Det er uvist, hvor Fisfis' befinder sig i øjeblikket.