Annonce:
Annonce:

Kevin spottede ung kvinde bag gardinet - så tog han en beslutning der reddede hendes liv

Kevin Kimmel lagde mærke til et mistænkeligt køretøj ved en tankstation og tog den helt rigtige beslutning

Kevin Kimmels mistanke, da han spottede en mystisk autocamper viste sig at være berettiget. Nu er han en helt. Foto: Colourbox
Kevin Kimmels mistanke, da han spottede en mystisk autocamper viste sig at være berettiget. Nu er han en helt. Foto: Colourbox
Annonce:
Følg Krimi

Den 6. januar 2015 er dagen, som lastbilchauffør Kevin Kimmel aldrig nogensinde vil glemme. Og det vil den 20-årige kvinde, hvis liv han formentlig reddede netop den dag, formentlig heller ikke.

Det var en dag på arbejdet, som ellers tegnede til at blive nogenlunde som de fleste andre ture på vejen. Men et eller andet fik ham til at kigge en ekstra gang, da han den morgen holdt ind på en tankstation i New Kent County i den amerikanske stat Virginia. Det skriver CNN.

Det, hans øjne, og straks derefter hans mistanke, faldt på, var en gammel familie-autocamper med sorte gardiner, som Kevin Kimmel beskriver som ’ikke særligt familie-venlig’.

Annonce:

Kevin Kimmel besluttede sig for at blive siddende og holde øje med det mørklagte køretøj. Så han så, da en mand gik hen mod autocamperen og bankede på, før han gik ind. Kort efter begyndte den at gynge frem og tilbage, og da det stoppede, så Kevin Kimmel kortvarigt det, han mente var en mindreårig kvindes ansigt, vise sig bag det sorte gardin.

Fluks fiskede lastbilchaufføren sin mobiltelefon frem, og fandt nummeret til den lokale sherif. Politiet handlede heldigvis hurtigt, og kunne kort efter følge det, Kevin Kimmel beskriver som ’en kvinde i en meget ringe forfatning’ ud af autocamperen. Efter hende fulgte en mand og en kvinde, der begge var blevet lagt i håndjern.

Kevin Kimmel blev efterfølgende forhørt af både politiet og FBI, men siden hørte han ikke mere til sagen i flere måneder.

Indtil han en dag via en nyhedsudsendelse kunne konstatere, at kvinden, han den tidlige januarmorgen havde spottet bag gardinet, var et 20-årigt offer for sex trafficking.

Den unge kvinde var blevet lokket væk fra sit hjem i Iowa, tilfangetaget og udsat for grusom tortur, tvangsprostitution og adskillige seksuelle overgreb.

Annonce:

Det anholdte par i autocamperen var Laura Sorensen og Aldair Hodza, som efterfølgende er blevet idømt henholdsvis 40 og 42 års fængsel for tilfangetagelsen af og de mange overgreb på den 20-årige kvinde. Ifølge CNN kom det frem under retssagen, at parret blandt andet havde hamret søm gennem offerets fødder, brændt hende med metal-genstande og solgt hendes seksuelle ydelser til mænd ved lastbilholdepladser. Offeret er beskyttet af et navneforbud.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: