Annonce:
Annonce:

Kidnapningssag for retten: Ofre fik plastikposer over hovedet

Seks mænd tiltalt i grov sag: Bande af kidnappere holdt ofre indespærret og udsatte dem for grov vold

Annonce:
Følg Krimi

Har du kendskab til sagen, så tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms til 1224 (alm. takst)

Seks mænd risikerer hårde fængselsdomme i en grov sag om kidnapning, vold og afpresning, som Retten på Frederiksberg i dag tager hul på.

Ifølge anklageskriftet mod mændene holdt de sidste år to mænd indespærret i henholdsvis Gentofte og Birkerød og udsatte dem for så grov vold, at det ene offer, en 45-årig mand, var i overhængende livsfare.

Det skete, efter han fik trukket en plastikpose over hovedet, som blev bundet fast om hans hals med gaffatape, så han nær blev kvalt.

To kidnappede ofre nær kvalt med plastikposer over hovedet

Annonce:

Også det andet offer fik trukket en pose over hovedet, så han mistede bevidstheden. Han blev båret bevidstløs ned til en bil og kørt til Nordsjælland, hvor han blev holdt fanget i godt to døgn, før han blev løsladt, lyder det i tiltalen.

Frigivelsen skete, efter at offerets hustru havde betalt kidnapperne 166.000 kroner kontant, ligesom han havde underskrevet et gældsbrev på 320.000 kr.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er der tale om seks mænd fra det kriminelle miljø i København. Den formodede bagmand er en 47-årig vietnameser, der er dansk statsborger. Ifølge tiltalen fik han et udbytte på godt en million kroner, som anklagemyndigheden kræver konfiskeret.

To kidnappede ofre nær kvalt med plastikposer over hovedet

De fem andre tiltalte har skiftende roller i de to kidnapninger, der skete den 25. august og den 29. august sidste år. Ofrene har været skræmt fra vid og sans, og politiets drabssektion i København har efterforsket sagen i dyb hemmelighed.

Udover den 47-årige vietnameser er to 25-årige colombianere, to tjetjenere på 21 år og en 34-årig dansker tiltalt i sagen. De nægter sig alle skyldige.

Annonce:

Retten på Frederiksberg har afsat 13 retsdage til den opsigtsvækkende sag, hvor dommen først falder den 14. december.

Ekstra Bladet følger sagen i retten

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: