Kinesere fængslet: Smuglede skunk med pakkepost

Ifølge politiet modtog kinesere i Danmark skunkforsendelser, som de skulle sende videre til England

Ved du noget om sagen, så tip os på sms/mms 1224 (alm. takst) eller skriv mail til 1224@eb.dk

Tre kinesere fremstilles i dag i grundlovsforfør, hvor de sigtes for at være del af en liga, der smuglede skunk til Danmark.

De vides ikke, hvordan kineserne forholder sig til sigtelsen. Anklageren i sagen anmodede om dørlukning, og derfor kendes der ikke specifikke detaljer i sagen.

Ved retsmødets afslutning blev kinesertrioen fængslet. Alle tre nægter sig skyldige.

Trioen er sigtet for i fælleskab i tre omgange at have stå bag indsmugling af skunk, der blev sendt med pakkepost. Fra Danmark skulle det sendes videre til England, lyder det i sigtelsen.

Konkret nævnes der tre forsendelser. Dels en sending på 17 kilo, som politiet har fundet og beslaglagt. Det samme gælder en sending på fem kilo.

Dertil kommer yderligere en forsendelse på ti kilo, der er undervejs.

De sigtede er henholdsvis 33, 34 og 30 år. En af de tre er bosiddende i Albertslund, viser Ekstra Bladets research.

I følge sigtelsen var en adresse i det indre København central for indsmuglingen. Det var her, man modtog skunk-forsendelserne, og der var ligeledes herfra, at de skulle sendes videre.

Retten oplyste desuden, at yderligere tre kinesere fredag var blevet fremstillet og varetægtsfængslet i en lignende sag om indsmugling af skunk. Sagerne synes ikke direkte at have forbindelse til hinanden.