Annonce:
Annonce:

Kirkeskyders ekskone levede i konstant frygt: Han var fyldt med dæmoner

En ekskone til manden, der mistænkes for at have dræbt 26 kirkegængere i Texas, levede i konstant frygt

Devin Patrick Kelley forsøgte efter sin udåd at flygte fra stedet, men efter en kort biljagt, hvor han blev forfulgt af to civile mænd, skød og dræbte han sig selv. Foto: AP
Devin Patrick Kelley forsøgte efter sin udåd at flygte fra stedet, men efter en kort biljagt, hvor han blev forfulgt af to civile mænd, skød og dræbte han sig selv. Foto: AP
Annonce:
Følg Krimi

En ekskone til den formodede gerningsmand bag en massakre i en kirke i Texas i sidste uge fortæller, at hun levede i konstant frygt for ham.

- Han havde en masse dæmoner eller et stort had indeni sig, siger 25-årige Tessa Brennaman, der var den mistænkte Devin Patrick Kelleys første hustru, til CBS News.

I 2013 erklærede Devin Patrick Kelley sig skyldig i at have slået, sparket og taget kvælertag på Tessa Brennaman. Den daværende 23-årige Kelley erkendte også at have givet hendes lille søn kraniebrud.

I interviewet med CBS News beskriver den unge kvinde, hvordan ægteskabet var fyldt med vold, og at hun engang blev truet med en pistol på grund af en fartbøde.

- Han tog sin pistol frem og satte den for min tinding og spurgte, om jeg ønskede at dø, siger hun.

Annonce:

Devin Patrick Kelley tjente på det tidspunkt i det amerikanske luftvåben, men efter at have erklæret sig skyldig i vold mod Tessa Brennaman og hendes søn blev han idømt et år i et militærfængsel og afskediget for ureglementeret opførsel.

Tessa Brennaman fortæller også, at han truede med at dræbe både hende og hendes familie.

Tidligere i denne uge erkendte USA's luftvåben, at det aldrig fik underrettet FBI om Kelleys voldsdom. Det er ellers påkrævet i USA, at alle militære instanser indberetter kriminelle handlinger fra militærpersoner til FBI.

I så fald ville det have forhindret Devin Patrick Kelley i at købe det skydevåben, han brugte i angrebet i den texanske by Sutherland Springs i sidste uge.

Her åbnede han ild med en automatriffel under en gudstjeneste i en baptistkirke og dræbte 26 mennesker.

Devin Patrick Kelley forsøgte efter sin udåd at flygte fra stedet, men efter en kort biljagt, hvor han blev forfulgt af to civile mænd, skød og dræbte han sig selv.

Forinden havde en af de to mænd, som i USA nu hyldes som helte, såret Kelley med et skud foran kirken.

Annonce:

Masseskyderiet er ifølge Texas-guvernør Greg Abbott det værste i delstatens historie.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen er nordisk mester i mørklægning
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: