Annonce:
Annonce:

Klovne-bande skræmmer sovende børn med stor økse: Lyste ind gennem vinduerne

En større gruppe klovne skræmte natten til torsdag en sovende familie i Sønderborg

Se, hvordan de uhyggelige klovne 'arbejder' - her eksempler fra USA
Annonce:
Følg Krimi

Typisk beretter politiet om en eller to klovne, når de har fået henvendelser fra skræmte borgere. Men hos Syd- og Sønderjyllands Politi modtog man i nat flere anmeldelser på en hel flok klovne, fortæller vagtchef hos Syd - og Sønderjyllands Politi til Ekstra Bladet.

Mindst seks klovne med blandt andet en stor økse, en stang og lygter skræmte en sovende familie ved Hybenhegnet i Sønderborg. Familien lå og sov, da de hørte nogle luske rundt ved et af husets vinduer.

- Anmelderen fortalte, at hans børn, der lå og sov blev vækket ved tumulten. Og de var skræmte, siger vagtchef Søren Strægaard, Syd- og Sønderjyllands Politi, torsdag morgen til TV Syd.

Annonce:

Klovnene lyste ind gennem vinduer i huset omkring klokken 00.30, hvor de i ly af mørket bag deres klovnemasker naturligvis ikke var til at genkende. Og vagtchefen fortæller, at der ikke er noget, som tyder på, at klovnene kendte familien i huset eller børnene, som fik sig noget af et chok.

Kort efter midnat stødte en bilist også på nogle klovne i Sønderborg. Her var det to klovne ved Omfartsvejen ved afkørslen til Augustenborg.

Flere af landets politikredse har de seneste uger var plaget af klovnerier af denne ubehagelige slags. Politiet fortæller, hvordan borgere er blevet forskrækket af uhyggelige klovne, som ofte bærer våben.

Klovn med økse fik bilist til at køre galt

Borgere i chok
Ekstra Bladet har talt med flere chokerede borgere, som har været udsat for klovne-trenden. Jesper fra Fredericia blev forskrækket på vej hjem fra en fodbold kamp i bil, hvor han stødte på to klovne. Han fortæller, at han var glad for, at han bevarede en vis ro.

- Heldigvis skete der ikke noget, men jeg blev enormt forskrækket. Hvis jeg var gået panik eller noget i den stil, så kunne jeg jo have kørt ham ned, siger Jesper Kjærsgaard Pind til Ekstra Bladet.

Annonce:

Flere danskere skræmt af klovne i nat

Kørte galt
Noget anderledes gik det, da en bilist tirsdag kørte galt på grund af en klovn. Bilisten kom kørende i Frederiksværk, da en klovn hoppede ud på kørebanen med en økse.

- Bilisten endte med at påkøre kantstenen og punktere, men det kunne nemt være gået meget værre, skriver Nordsjællands Politi på Facebook.

- Og klovnen, der forårsagede og bevidnede det hele, stak bare af. Vi er meget lidt imponerede over flere ting ved den klovns ageren.

Slog igen
Klovneriet er også farligt for klovnene. Det er 20-årige Jakob Kiel Outzen et bevis på. Han gik instiktivt til modangreb, da han blev blev overrasket af en klovn.

- Jeg har bokset i ti år. Så jeg reagerede i ren refleks. Først stak jeg ham en flad med venstre hånd. Så får han én med den lige højre. En knytnæve lige på næsen, siger Jakob til Ekstra Bladet.

20-årige Jakob Kiel Outzen ville slå til igen - bogstavelig talt - hvis en ny klovn skulle dukke op og overfalde ham. Foto: Signe Tidsvilde
20-årige Jakob Kiel Outzen ville slå til igen - bogstavelig talt - hvis en ny klovn skulle dukke op og overfalde ham. Foto: Signe Tidsvilde
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Se beskederne

Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: