Knaldet af politiet to gange på 56 minutter

En 31-årig mand blev på under en time stoppet to gange for kørsel i narkotikapåvirket tilstand. Begge gange blev der taget blodprøve

Det er aldrig en god idé at køre bil, når man er påvirket.

Men at gøre det to gange på 56 minutter nærmer sig det idiotiske. Det var ikke desto mindre tilfældet for en mand natten til fredag i Holbæk.

Her blev en 31-årig mand stoppet og sigtet for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil på Roskildevej i Holbæk.

'Han fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer (cannabis) og blev løsladt kl. 02.11 fra Holbæk Sygehus, hvor blodprøven var blevet udtaget,' skriver politiet.

Men bare 35 minutter senere var den gal igen.

'Kl. 02.46 fik en anden patrulje øje på den samme personbil, som nu blev ført ad Roskildevej ved Mellemvang. Bilen blev igen standset, og politiet kunne efterfølgende konstatere, at samme 31-årige mand igen sad bag rattet. Han blev igen sigtet og anholdt for narkokørsel, inden han efter en ny blodprøve på sygehuset blev løsladt,' skriver politiet.

Når politiet har fået svar på blodprøverne, vil manden høre fra politiet igen. Han ønskede ikke at udtale sig på stedet.