Knivmand jagtede Fakta-kunde rundt på parkeringsplads

En kontrovers udviklede sig til, at en 28-årig mand måtte løbe mellem bilerne på en parkeringsplads i Odense for at undgå at blive stukket ned

Et optrin søndag eftermiddag ved Fakta på Rømersvej i det vestlige Odense var ved at udvikle sig fatalt, da en 23-årig mand pludselig trak en kniv efter en mindre kontrovers.

Det fortæller vagtchef i Fyns Politi Hans Jørgen Larsen til Ekstra Bladet.

- Kontroversen starter, da en 28-årig mand er på vej ind Fakta. På vej ind bliver han skubbet lidt af en 23-årig mand, der kommer ud af butikken, siger vagtchefen.

Da den den 28-årige kommer ud af butikken igen, bliver han antastet af den 23-årige mand. Da offeret påtaler, at den 23-årige har skubbet ham, og at han virker aggressiv, opstår konversen.

- Under skænderiet bliver der skubbet lidt, men pludseligt hiver gerningsmanden en kniv op af lommen og begynder at true den 28-årige mand, siger vagtchefen.

Gerningsmanden vifter flere gange ud med kniven, men den 28-årige mand når at flytte sig.

- Den nu anholdte begynder derefter at jagte den 28-årige mand rundt mellem bilerne på parkeringspladsen. Heldigvis er offeret meget hurtig, og vidner har fortalt, at det er årsagen til, han ikke bliver ramt, siger vagtchefen.

Jagten stopper, da den 23-årige formodede gerningsmand falder over en cykel efterfølgende flygter.

Anholdt
Fyns Politi får dog hurtigt fat i videoovervågning fra parkeringspladsen, og kort tid efter bliver den 23-årige mand anholdt.

- Han er sigtet for trusler og forsøg på grov vold efter straffelovens paragraf 245. Han skal afhøres i løbet af dagen, og så skal vores jurister tage stilling til, om han skal fremstilles i grundlovsforhør.

Politiet modtog anmeldelsen klokken 17.13.