Knivoffer i bedring

Nordjyllands Politi håber snart at kunne afhøre 24-årig mand efter knivoverfald i Nørresundby

Den 24-årige mand blev fundet liggende ved sin cykel natten til søndag den 17. april. (Foto: Rene Schütze)
Den 24-årige mand blev fundet liggende ved sin cykel natten til søndag den 17. april. (Foto: Rene Schütze)

Den 24-årige mand, som angiveligt blev stukket ned i Nørresundby for 13 dage siden, er nu så meget i bedring, at politiet håber at kunne afhøre ham i næste uge. Det skriver nordjyske.dk.

Manden har ligget i koma siden knivstikkeriet og var i livsfare i dagene efter, men nu er hans tilstand så stabil, at han er taget ud af koma.

Nordjyllands Politi ved endnu ikke, hvad der skete i forbindelse med knivstikkeriet, og gerningsmanden er endnu på fri fod.

Politiet efterlyser vidner: Troede knivoffer var væltet på cykel

- Vi har brugt meget tid på at undersøge, om der kunne være tale om et uheld. Men vi er stærkt overbeviste om, at der er tale om et knivstik, siger politikommissær Lars Nørskov til nordjyske.dk.

Den 24-årige blev fundet liggende ved siden af sin cykel på stien under Limfjordbroen mod Strandgade i Nørresundby omkring klokken 03.30 den 17. april.

Mand i livsfare efter knivstikkeri

Først troede politiet, at han var væltet på cykel, men da han blev undersøgt på Aalborg Universitetshospital konstaterede man, at der var tale om et knivstik.

Utydelige overvågningsbilleder viser, at den 24-årige vælter på cykel, men politiet har ikke været i stand til at se, hvad der derefter skete, ligesom ingen vidner har set noget.

Flere borgere har efterfølgende henvendt sig i sagen, og politiet har endnu ikke fået et gennembrud i sagen.