Knivoffer lukker i

Såret 22-årig var angiveligt bodyguard for dræbt Black Army-medlem

Den 22-årige mand, som i nat blev stukket ned og slået med køller i Odense, ønsker ikke at hjælpe politiet med at finde gerningsmændene. Det oplyser Fyns Politi.

Manden blev klokken 00.34 slået med køller og efterfølgende stukket med en kniv i ryggen i Bøgeparken i Vollsmose. Han slap med en punkteret lunge, og hans tilstand beskrives som stabil.

Krimi Bandemedlem stukket ned i Vollsmose

Politiet kender endnu ikke årsagen til overfaldet, men den 22-årige mand, der er bosiddende i Vejle, har tilknytning til Black Army i Herning, og politiet kan derfor ikke udelukke, at nattens overfaldet kan have forbindelse til drabet på et Black Army medlem i Vejle for en uge siden.

-Lige nu efterforsker vi alle muligheder – vi undersøger derfor også, om der er en sammenhæng mellem drabet i Vejle og overfaldet i Bøgeparken i nat. Men det er for tidligt at drage nogen konklusioner endnu, siger vicepolitiinspektør Jens Langdal fra Fyns Politi.

Bodyguard
Den 22-årige mand fungerede ifølge fyens.dk angiveligt som en slags bodyguard for det dræbte Black Army medlem i Vejle, men om det er motivet bag nattens overfald, vil politiet ikke lægge sig fast på.

Jens Langdal bekræfter, at politiet på rygtebasis er bekendt med, at den 22-årige kan have været bodyguard for den dræbte 31-årige mand, og at det kan være årsagen til, at han blev overfaldet, da han i givet fald ikke gjorde sit arbejde godt nok. 

Efter overfaldet flygtede 4-5 gerningsmænd i henholdsvis en sort bil og en mindre grå bil fra stedet i retning mod Åsumvej, Odense C.

Gerningsvåbnet er endnu ikke fundet.

Politiet vil meget gerne høre fra vidner, der kan have set, hvad der skete, eller som har andre oplysninger, der kan hjælpe med at få opklaret sagen. Kontakt Fyns Politi på tlf. 114.

Læs om drabet i Vejle her.

Politifolk og folk på gaden yder førstehjælp til manden, der er faldet om på gaden efter at være gået 100 meter med blødende knivstik i halsen. (Foto: Privat) Krimi Bandemedlem stukket ihjel: Drabsmand kan være flygtet ud af landet