Annonce:
Annonce:

Knust hjerte: Sagsøger kvinde for afvisning

En tilsyneladende ulykkeligt forelsket mand sagsøger en kvinde for 'føre ham bag lyset' romantisk

Annonce:
Følg Krimi

Det er aldrig sjovt at blive afvist af en, man har fået følelser for.

Men det hører vist til sjældenhederne, at man tager afvisningen med i retten. Her ville langt de fleste nok vælge at græde derhjemme under dynen som en rimelig løsning på hjertesorgen. 

Om ikke andet har K. Kawshigan fra Singapore, der til dagligt dyrker drone racing, valgt at gå rettens vej for at hele sit hjerte, skriver Washington Post.

Han har nemlig sagsøgt en kvinde for hele 2,3 millioner amerikanske dollars - svarende til omkring 15,6 millioner danske kroner - for at sende 'romantiske signaler' og derefter fortælle, at hun blot vil være venner. Hun har sat ham i en såkaldt 'friend-zone'.

Det har åbenbart affødt et 'vedvarende traume', som er ført til, at Kawshigan har 'mindsket sine indtjeningsmuligheder'.

Sagen skal for retten i løbet af næste uge.

Annonce:

Afvist
Det er dog ikke første gang, at manden har planer om at hive kvinden i retten.

I januar forsøgte han at sagsøge kvinden for 17.000 dollars - omkring 115.000 danske kroner - for at have brudt en aftale, som hun angiveligt havde indgået, hvor de sammen kunne 'skabe et rum til at dele inspiration, udfordringer og præstationer'.

Den sag blev afvist grundet 'misbrug af retsprocessen'.

Kawshigan mødte kvinden for første gang i 2016. Gennem årene udviklede deres forhold sig, men der kom hår i suppen i 2020, da de ikke var enige om, hvordan de så på relationen til hinanden.

Hun så ham som en ven, imens han så hende som sin tætteste ven. Herefter trak hun sig, hvilket angiveligt førte til hans lidelser.

Herefter begyndte truslerne om retsforfølgelse. Kawshigan fik et polititilhold, men ad rettens vej må man formode, at han håber på at komme tættere på kvinden igen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Støjberg er bare på toppen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: