Kø på motorvej: Spor spærret efter væltet lastbil

Der kan være op til en halv times forlænget rejsetid

Ved du noget?

Indsend billede el. video

Maks. 5MB

Opdateret klokken 10.05: Der er ikke længere nogen meldinger om kø på strækningen

Sønderjyske Motorvej fra Frøslev mod Haderslev mellem Kruså og motorvejskryds Kliplev er spærret.

Det sker efter et uheld, hvor en lastbil er væltet. Politiet fik anmeldelsen om den væltede lastbil klokken 3.24.

Politi og redningsmandskab er til stede og har spærret højre spor for at kunne arbejde.

- Omkring klokken halv otte begynder de at tømme tankvognen. Så alt efter hvor godt det går, kan vi på et tidspunkt bjærge den og åbne trafikken igen, siger Søren Stragaard, vagthavende ved Syd- og Sønderjyllands Politi. til Ekstra Bladet.

- Den er for tung, så de kan ikke rejse den op, fortsætter den vagthavende.

Tanken, der indeholder en form for klorid, kan først blive tømt omkring klokken 12. Begge spor er derfor farbare indtil middag, hvor politiet derefter vil lukke det ene spor, når de starter op igen, oplyser politiet på Twitter.

Det skaber meget kø på strækningen. Man kan forvente helt op til 20 minutters forlænget rejsetid, hvis man skal køre på den strækning, oplyser Vejdirektoratet på deres hjemmeside. De forventer normal trafik efter myldretiden. Tidligere mandag var rejsetiden helt op til 30 minutter længere.

Politiet ved ikke, hvornår de har ryddet op efter uheldet og anbefaler på Twitter, at man kører en omvej for at undgå mere kø på strækningen. De foreslår, at man kører af ved afkørsel 75 og drejer til venstre ad Tøndervej og bagefter til højre ad Hærvejen og følger den vej frem til Bjerndrupvej og tilkørslen til motorvejen.

Der er ingen meldinger om personskade.

'Chaufføren er ude af køretøjet og har det godt. Lastbilen holder ude på marken', skriver Sydjyllands Politi på Twitter.

Ekstra Bladet følger sagen ...