Kørte vens date over: Jeg var bange for hende

En 32-årig mand er tiltalt for forsøg på manddrab, efter han sidste år kørte en 19-årig kvinde over i sin bil

Påkørslen skete på Hedegaardsvej ud for 189 ved Haveforeningen Elmely. (Foto: Google Maps)
Påkørslen skete på Hedegaardsvej ud for 189 ved Haveforeningen Elmely. (Foto: Google Maps)

KØBENHAVNS BYRET (Ekstra Bladet): Det er nøjagtig et år siden, at en 19-årig kvinde brækkede blandt andet begge arme, flere ribben, en ankel og fik brud på hoften, efter en 32-årig mand kørte hende over i sin bil.

Manden er nu i retten tiltalt for forsøg på manddrab og anklageren ønsker manden i forvaring. Han er i alt tiltalt for 33 forhold, men nægter sig skyldig i tre af forholdene. Deriblandt forholdet om forsøg på manddrab på den 19-årige kvinde.

I retten forklarede han, at kvinden skulle på date med tiltaltes ven, og at han skulle køre de to på hotel.

Tidligere har det været fremme, at det var den 32-årige selv, der havde fået kontakten til kvinden gennem en erotisk datingside, og at det var ham, der havde sat mødet op.

Påkørslen skete på Hedegaardsvej ud for 189 ved Haveforeningen Elmely. Krimi Tiltale: Forsøgte at dræbe 19-årig pige med sin bil under sex-date

De to mænd mødtes med den unge kvinde på en parkeringsplads foran hendes bopæl.  Ifølge den tiltalte mand ville den 19-årige kvinde dog ikke forlade bilen for at tage med vennen.

Den 32-årige forsøgte at få hende ud af bilen, men hun slog ham i hovedet to gange, forklarede han i retten mandag. Kvinden ville ikke fjerne sig fra bilen og bed ham i benet. Det lykkedes ham til sidst at få hende sparket hende væk.

Han forklarede derefter, at han var bange for den 19-årige kvinde og derfor kørte bilen frem i panik, mens den unge kvinde lå under bilen. Han påstod dog, at han ikke vidste, at kvinden befandt sig under bilen.

det var her på Hedebovej på Amager, at den 19-årige kvinde blev påkørt. Krimi Mand sigtet: Påkørte 19-årig kvinde med vilje

Den 32-årige mand forklarede videre, at kvinden bar blond paryk, som hun tog af lige inden påkørslen, mens hun sagde: 'Du fucker med den forkerte'.

Kvinden blev slæbt 8-10 meter efter bilen, hvorefter tiltalte kørte videre. Han har ifølge anklagerne mod ham efterfølgende vasket bilen for blandt andet at fjerne fingeraftryk.

Tiltalte bestilte en billet til Pakistan dagen efter gerningstidspunktet og tog af sted to dage senere.

Kvinden skal selv afgive forklaring senere mandag.