Köln-rapport går i detaljer om sexkrænkelser

Indenrigsministeriel rapport om krænkelser og kriminalitet begået nytårsaften i Köln

Det gik meget voldsomt til nytårsaften på banegårdspladsen i Köln (Video: Privatoptagelser)
Følg Krimi

I rapporten om nytårsnatten i Köln offentliggjort af indenrigsministeriet i delstaten Nordrhein-Westfalen er der på værkets sidste sider offentliggjort en skematisk oversigt over en lang række af de anmeldelser, politiet har modtaget.

Se rapporten her.

Henover 13 sider er der i tabeller indført gerningssted, tidspunkt, forbrydelse samt eventuelt tab i forbindelse med tyveri og røveri samt, om gerningsmænd kan genkendes.

Første kolonne omhandler 'seksuel tvang/voldtægt og røveri af håndtaske'. Tidspunktet var kl. 00.55 og gerningsstedet var Domplatte - en del af pladsen mellem banegården og byens vartegn, den store Kölner Dom.

Politimand og dørmand afslører detaljer om rædselsnatten i Köln

Kort gøres der rede for, hvordan et forsøg på at opføre fingre i offers vagina, hvilket mislykkedes på grund af strømpebukser. Offer blev ligeledes befamlet på bryster og bagdel. Et andet offer fik ført finger ind i vagina. I forbindelse med overfaldet blev der stjålet kontanter, Iphone og identitetspapirer. Gerningsmændene kan ikke genkendes.

Længere nede beskriver en kolonne, hvordan et offer blev holdt fast af godt tyve mænd. Her fik hun stukket hænder ned i bukserne, ligesom offerets pung blev tømt for kontanter.

en kolonne beskriver, hvordan et offer var blevet gramset på bagen. Ved samme lejlighed fik hun stjålet sin telefon.

Et mandligt offer er blevet slået i ansigtet og frastjålet sin telefon.

Köln-ballade: Menige betjente undsiger politiboss

Tre kvinder blev overfaldet på banegårdspladsen omkring kl. 22.55. En fik stukket hænder ned i bukserne, den anden blev slået, mens den tredje fik stjålet en telefon fra sin taske.

Tre andre kvinder blev omkring kl. 01 omringet af en gruppe 'nordafrikanere', der gramsede ofrene på kønsdelene og forsøgte at stjæle en håndtaske.

En mor og hendes datter blev på banegårdspladsen kort efter midnat omringet af nogle mænd. Her forsøgte en at kysse et af ofrene, mens det andet fik plyndret sin håndtaske.

Dyster politirapport om nytårsballade i Köln: Kvinder måtte løbe spidsrod

Længere nede på listen beskrives en voldtægtsepisode, der skete lige foran banegården. Her var der to ofre, der blev omringet af en gruppe mænd og begramset. Begge fik stukket fingre op i vagina. Gerningsmændene kan ikke genkendes.

Et andet kvindeligt offer var sammen med sin familie, da hun blev omringet af en gruppe nordafrikanske mænd og begramset.

Rapportens sidste side beskriver i samme kolonneform de 19 mistænkte, som myndighederne 10. januar havde identificeret.

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+