Kondiløber-sagen: Vidner efterlyses

Kvindelig motions-løber fortsat ikke afhørt

Politiet ved stedet, hvor kvinden blev fundet mange timer efter, at hun var taget ud for at løbe en morgentur. (Video: Mogens Flindt)
Følg Krimi

Politiet har stadig ikke afhørt den 38-årige kvindelige motionsløber, som i sidste uge blev udsat for et brutalt overfald på Østerbro i København.

- Og hun bliver heller ikke afhørt i denne uge, siger Jens Møller, afdelingen for personfarlig kriminalitet, Københavns Politi.

Offeret er stadig indlagt og medtaget. Hun er dog udenfor livsfare.

 Efterforskningen af det bestialske overfald fortsætter trods varetægtsfængslingen af en 29-årig mand. Han nægter sig skyldig i drabsforsøg og voldtægt, og ville under grundlovsforhøret i sidste uge ikke udtale sig.

Politiet afventer svar på de tekniske spor, der er indsamlet i sagen, ligesom de efterlyser alle, der har været i området Ved Sporsløjfen og B93's baner tidligt tirsdag morgen i sidste uge.

- Vi kan se på overvågningsbilleder, at der er folk i området, og vi vil gerne tale med dem. De kan have set noget, som kan vise sig at være vigtigt i sagen, siger Jens Møller.

Kvinden blev overfaldet ved 5-6'tiden om morgenen og siden efterladt i et buskads bevidstløs og forslået. Der blev hun fundet klokken 15 om eftermiddagen af et familiemedlem, der havde ledt efter hende.

Den 38-årige kvinde, som blot var draget ud på en tidlig morgenløbetur var blevet udsat for massiv stump vold mod hovedet og blandt andet forsøgt kvalt.

Politiet indledte en omfattende jagt på gerningsmanden. Et overvågningskamera i området havde filmet en mand og noget ved hans adfærd, samt tidspunkt gjorde, at politiet interesserede sig for ham.

12 timer efter fundet af den bevidstløse kvinde i buskadset, lykkedes det at indkredse og anholde en mand, som nu sidder fængslet

Sex-overfald på løber: Mobiltelefon førte politiet til mistænkt

Sigtelse: Ville kvæle kvindelig løber med snor

 

Mere fra Ekstra Bladet+

Er Danmark for lille til store hemmeligheder?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+