Kontroversiel imam udsat for nyt angreb: Kujoner!

Mohamad Jammal er for tredje gang på kort tid blevet angrebet og blevet udsat for omfattende hærværk. Nu har han fået nok

Imam Mohamad Jammal er for tredje gang på kort tid blevet udsat for hærværk (Video: Facebook/Mohamad M Jamal)
Følg Krimi

Imam Mohamad Jammal er godt gammeldags gal i skralden.

For anden gang på syv måneder er han blevet udsat for omfattende hærværk. Denne gang er det gået ud over hans butik, hans taxi og hans varebil.

Det oplyser han til Ekstra Bladet.

Hans butik i Skive er blevet ramt af en række brosten, der er gået igennem ruden. Hans taxa har fået flået alle dækkene op, mens hans varebil er gået helt i stå, fordi gerningsmændene har hældt en masse sukker i tanken.

Og det frustrerer butiksejeren og imamen.

- Jeg synes, at det er en kujonagtig handling. De gør det her, mens vi ligger og sover. Det er jo klart, at jeg bliver utryg, når det også går ud over mine børn, ligesom jeg ikke kan have min taxa holdende nogen steder, siger Mohamad Jammal til Ekstra Bladet.

Butiksejeren har også delt en video på Facebook, hvor han kalder gerningsmændene eller gerningsmanden for kujoner.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Mohamad Jammal er langtfra tilfreds. Privatfoto
Mohamad Jammal er langtfra tilfreds. Privatfoto
 

Eksplosion i butik
Det er dog ikke første gang. I marts 2018 blev hans butik i Skive udsat for særdeles groft hærværk, da facaden blev sprængt i stykker.

Derudover er ruderne en gang tidligere blevet smadret.

I november sidste år blev Mohamad Jammal idømt 14 dages betinget fængsel for at håne homoseksuelle i to aviser. Dengang satte han i Skive Folkeblad lighedstegn mellem homoseksualitet og dyresex, ligesom han i Jyllands-Posten sammenlignede homoseksualitet med pædofili.

Desuden sagde han, at homoseksualitet 'gav ham kvalme', og at det svarede til at 'spise sin egen lort'. Det sidste udsagn er senere fjernet efter imamens ønske.

Artiklen fortsætter under billedet

Skaderne på Mohamad Jammals butik. Foto: Privat
Skaderne på Mohamad Jammals butik. Foto: Privat
 

Støjberg reagerede
En sag, der også fik Inger Støjberg til at reagere.

- Det er dybt problematisk at fremsætte ytringer af den karakter mod homoseksuelle. Og det er dybt forkasteligt, at Jammal ikke lever op til det ansvar og autoritet, som han har som imam.

- Det er ikke første gang, at religiøse forkyndere fremsætter ytringer i strid med værdier og love her i landet. Og man skal ikke stiltiende se på, at det sker, sagde Inger Støjberg dengang, ligesom hun opfordrede ham til at gå af.

- Tror du, at den sag har noget med disse angreb at gøre?

- Det ved jeg ikke, og det ønsker jeg ikke at spekulere i. Men jeg har fået min straf, og jeg synes, at når man har taget sin straf, så skal man ikke straffes yderligere. Det er ikke fair, siger han til Ekstra Bladet.

Imamen oplyser samtidig, at han har meldt sagerne til politiet.

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
LIGE NU
Uduelighed er ingen hindring for millionløn

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+