Kovending for drabssigtet 17-årig

Den unge mand, der er en af tre sigtede i sagen om drabet på Jonas Drewsen, bliver alligevel ikke sluppet fri, fastslår landsretskendelse

Interview med Jonas Drewsens kæreste, som var vidne til at han blev knivstukket.
Følg Krimi

En drabssigtet 17-årig mand, der torsdag blev løsladt efter et retsmøde i Roskilde bliver alligevel ikke sluppet fri.

Østre Landsret har i et kæremål begæret af anklageren efter byrettens kendelse forlænget den unge mands varetægtsfængsling.

Det bekræfter Kim Løvkvist, politikommissær i Midt- og Vestsjællands Politi, overfor Ekstra Bladet, og han fortæller at fristforlængelsen foreløbig strækker sig over 14 dage.

Den unge mand er sigtet for at have været med til at slå Jonas Niels Frederik Drewsen ihjel med adskillige knivstik. Det skete i forbindelse med et dramatisk angreb sidste efterår i ofrets rækkehus i Gundsømagle nord for Roskilde.

Den unge mands forsvarer, Thomas Philip, oplyser til Ekstra Bladet, at hans klient nægter sig skyldig i drab.

En 17-årig mand sigtet for drabet på Jonas Drewsen (billedet) sidste efterår skal alligevel forblive varetægtsfængslet. Landsretten var ikke enig i den kendelse om løsladelse af den unge mand, der torsdag blev afsagt i Roskilde. Privatfoto
En 17-årig mand sigtet for drabet på Jonas Drewsen (billedet) sidste efterår skal alligevel forblive varetægtsfængslet. Landsretten var ikke enig i den kendelse om løsladelse af den unge mand, der torsdag blev afsagt i Roskilde. Privatfoto

Nægter sig skyldige
Tre personer er sigtet for i forening at have dræbt den 31-årige førtidspensionist, men i grundlovsforhørene nægtede de sig alle skyldige.

Det drejer sig udover den nu løsladte teenager om en anden 17-årig mand og en 25-årig, der tidligere har været en del af kredsen omkring rockergruppen Bandidos MC. De sidder begge varetægtsfængslet på en begrundet mistanke om at være skyldige.

Det dødbringende overfald skete torsdag 17. september sidste år omkring klokken 22.45.

Jonas Drewsen blev ifølge politiet ramt adskillige gange af stik i benene, kroppen og i den ene side af halsen. Han blev kort efter fundet i live af naboer, men døde på stedet samme aften.

Knivmordet på Jonas: Løslod sigtet 17-årig

Mere fra Ekstra Bladet+

Dem, der i sidste ende betaler regningen for det politiske svigt, er patienterne

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind