Kraftig eksplosion i Malmø: Bombeteknikere blev tilkaldt

Lidt efter midnat natten til lørdag var der en kraftig eksplosion i en bygning i Malmø. Et helt torv blev spærret af, og bombeteknikere blev tilkaldt. Svensk politi afventer undersøgelse

Efter nærmere undersøgelser lader det til, at eksplosionen har været specifikt rettet mod en virksomhed (Video: Kenneth Meyer)

Natten til lørdag blev hele Persborg Torv i Malmø spærret af. En form for eksplosion i en bygning er årsagen. Svensk politi beskriver eksplosionen til at komme fra en sprængladning, men præcis, hvad årsagen er, er endnu ukendt.

Ved to-tiden bliver der tilkaldt bombeteknikere til torvet, for at kontrollere at området omkring eksplosionen er sikkert at være.

Det skriver Sydsvenskan.

Da politiet kommer frem kan de konstatere, at ruderne i en bygning er smadret, og at døren ind til bygningen har fået kragtige skader. Flere huse i nærheden har også fået deres ruder knuste.

 

Efter nærmere undersøgelser lader det til, at eksplosionen har været rettet mod noget bestemt, men ifølge Sydsvenskan, har der ikke været nogen kendt trussel om noget.

– Der foreligger ingen kriminelle koblinger og ingen trussel. Vi kommer til at vente på resultatet fra den tekniske undersøgelse, siger politimand Mats Attin til den svenske avis.

Persborg Torv i Malmø var i nat spærret af på grund af en kraftig eksplosion. Foto: Kenneth Meyer
Persborg Torv i Malmø var i nat spærret af på grund af en kraftig eksplosion. Foto: Kenneth Meyer
 

Han fortæller også, at der ikke er nogen personskader efter eksplosionen.

Svensk politi har igangsat en undersøgelse, og skal blandt andet finde ud af, hvad for noget videoovervågningsmateriale, der foreligger fra området omkring torvet.