Krav om forvaring til Danny Abdalla

Både sex-krænkelser og trusler i endnu en sag mod omstridt gangster

Bandechef på tålt ophold etc. 52-årige Danny Abdalla, står atter til forvaring i ny sag. (Foto: Anthon Unger)
Bandechef på tålt ophold etc. 52-årige Danny Abdalla, står atter til forvaring i ny sag. (Foto: Anthon Unger)

En ny sag om seksuelle krænkelser og trusler mod en kvinde kan sende den berygtede gangster Danny Abdalla i forvaring for altid.

Knap er blækket tørt på den seneste landsretsdom fra oktober, før den 52-årige indvandrergangster atter står foran en dommer. Denne gang i et nævningeting i Hjørring, hvor Abdalla er tiltalt for grove sex-krænkelser mod en tidligere kæreste samt frihedsberøvelser og ulovlig tvang.

Kender nævningerne ham skyldig, lyder strafkravet på forvaring. Sådan lød dommen også sidste år ved retten i Holstebro, men den blev omstødt til fængsel for nylig ved Vestre Landsret i Viborg. Her slap Danny Abdalla på et hængende hår for forvaring, idet dommen lød på fængsel.

Tvunget til at sniffe kokain
I følge det nye anklageskrift har Abdalla i august 2014 flere gange holdt kvinden indespærret og tvunget hende til oralsex, mens han befamlede hende i skridtet og stak sine fingre op i hendes underliv. Forinden tvang han hende til at sniffe kokain, fremgår det.

Efter den ene krænkelse blev kvinden yderligere ydmyget ved at blive tvunget til at vaske Danny Abdallas bil.

I et tillæg til anklageskriftet tiltales han desuden for i udsmuglede breve at have forsøgt at påvirke et vidne til at konstruere en forklaring op til landsretssagen i Viborg tidligere på efteråret.

Blandt andet udlovede han 50.000 kroner til vidnet for at lyve i retten. Men så langt nåede vidnet ikke, idet brevene blev afleveret til politiet.

 

Hård dom venter Danny Abdalla