Christianitter frygter overvågning: Krav cirkulerer på sms

Onsdag aften afholdes der fællesmøde på Christiania om de krav til tiltag i Pusher Street, der cirkulerer rundt på sms i miljøet omkring Christiania i kølvandet på rydningen af Pusher Street

Se eller gense Krimicentralen her

Pusher Street er ryddet for boder, men hashandlen fortsætter på fristaden Christiania. Og der skal angiveligt være tiltag på vej for at komme den ulovlige aktivitet til livs.

På en sms, der cirkulerer i miljøet omkring christianitterne, står der en række krav til Pusher Street, som hævdes at være fra sheriffen selv, Søren Pind.

Et af kravene er oplysning på den famøse gade, så pusherne får sværere ved at gemme sig, overvågning, så politiet kan holde øje med ugerninger og så skal kampestenene ved Christianias indgang flyttes, så man lettere kan komme til og fra Christiania.

Justitsministeriet skriver i en sms til Ekstra Bladet, at 'Justitsministeriet kan oplyse, at ministeriet ikke har sendt et brev til Christiania om Pusher Street, men lige nu er der en dialog mellem Københavns Politi, Fonden Fristaden Christiania og christianitterne'.

Se mere om sagen i onsdagens afsnit af Krimicentralen i toppen af artiklen.

Det kan du ellers se
Hele 35 procent af alle dræbte i trafikken døde som følge af uopmærksomhed.

I denne uge har politiet i hele landet særligt fokus på uopmærksomhed i trafikken, og det samme har Krimicentralen i onsdagens afsnit, hvor du kan møde Martin Henningsen, hvis uopmærksomhed i trafikken fik alvorlige konsekvenser.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.