Hun bruger 12 timer i døgnet på at lede efter Emilie Meng

Emilie Meng forsvandt for snart to måneder siden, og såvel politiet som private leder efter den forsvundne teenager. Sofie Sønderup har oprettet en Facebook-gruppe, der har til formål at finde Emilie Meng

Se interviewet med Sofie Sønderup og Kurt Kragh her. Video: Krimicentralen
Følg Krimi

Den 10. juli forsvandt Emilie Meng på strækningen mellem Korsør Station og sit hjem, efter hun havde været i byen i Slagelse med sine veninder. Siden da har såvel politiet som privatpersoner ledt efter den forsvundne teenager, og Sofie Sønderup er en af de privatpersoner, der har gjort noget ekstra for at finde Emilie Meng.

Eftersøgning ved Korsør. (Video: Per Rasmussen)

Hun har oprettet en Facebook-gruppe, der skal hjælpe med at finde pigen, som alle leder efter, og den har nu over 30.000 følgere. Sofie Sønderup har stiftet gruppen af den simple årsag, at hun selv er mor, og så fordi hun vil have hr. og fru. Danmark på banen i eftersøgningen af Emilie Meng. Selv optager eftersøgningen det meste af hendes tid:

- Jeg bruger 12 timer i døgnet på at lede efter Emilie, fortæller Sofie Sønderup til Krimicentralen.

Kom ind i den kriminelle verden

Ekstra Bladet samarbejder med TV3 om at lave programmet 'Krimicentralen', der hver dag stiller skarpt på politiets arbejde rundt om i landet. Her kan du få dit daglige skud krimihistorier, og programmet bliver sendt live mandag-torsdag kl. 19.00-20.00 på TV3.

Her på Ekstra Bladet vil der efter programmet være en nedtakt til programmet, hvor der bliver gravet dybere i nogle af sagerne fra programmet.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind