Naboer til drab i Hørdum: Familien holdt sig meget for sig selv

En 59-årig mand er blevet dræbt af skud på sin bopæl i Hørdum ved Thy. Politiet har tirsdag aften anholdt en mistænkt i sagen

Følg Krimi

Det var sønnen der fandt sin far mandag aften, hvorefter at han slog alarm. I eftermiddag blev en mistænkt så anholdt i sagen om skuddrabet i Hørdum ved Thy.

Politiet holder kortene tæt på kroppen, men Krimicentralens reporter, Caroline Clante, har talt med familiens naboer, der fortæller, at den dræbte boede sammen med sin søn, og at de ikke kom meget ud af huset.

Se mere om sagen i genudsendelsen af Krimicentralen øverst i artiklen.

Krimicentralen tirsdag
I går aftes fandt endnu et drab sted i Nordjylland. Her blev en 40-årig mand stukket ihjel af en 22-årig mand i Aalborg, og Krimicentralen kigger ligeledes nærmere på den sag i tirsdagens program.

Fire venner fra Nørrebro er tirsdag blevet frifundet for medvirken til terror, men kendes blandt andet skyldige i at have bortskaffet drabsvåbenet fra angrebet på Krudttønden i København. Den sag tager Krimicentralen op i aften, hvor en af mændenes forsvarsadvokat kommer i studiet og tager os med bag om sagen.

Krimicentralen er desuden til stede under aftenens kamp i Parken, hvor Club Brygge spiller mod FCK, hvor der nu er indført visitationszoner, vi kigger på bandeopgøret i Aarhus, hvor en mand er blevet skudt og så har der været en vaskeægte biljagt med en stjålet Mercedes, som du kan se mere om i tirsdagens udgave af Krimicentralen.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+