Tidligere drabschef tror forsvundne Kit har fået et ildebefindende

En kvinde gik en tur men sin hund, men kun hunden vendte hjem igen. Tidligere drabschef mener, at det tyder på et ildebefindende

Se hele tirsdagens udgave af Krimicentralen her
Følg Krimi

- Jeg tror, at hun har fået et ildebefindende, og derfor ligger et sted, og har brug for hjælp.

Sådan siger tidligere drabschef Ove Dahl til Krimicentralen i et interview om den for nylig forsvundne dansker Kit Andersen.

Kit forsvandt søndag aften, da hun luftede sin hund. Efter noget tid vendte rottweileren hjem til ægtemanden alene - Kit Andersen var forsvundet.

Allerede mandag sendte politiet så en efterlysning ud på den forsvunden kvinde.

Se hele interviewet med Ove Dahl i tirsdagens udgave af Krimicentralen i toppen af artiklen.

Tirsdag på Krimicentralen
En landsdækkende trafik-kampagne kører i denne uge, som fokuserer på cykler og knallerter. I den forbindelse har Krimicentralen været med færdselsbetjenten Erik på arbejde, som deler bøder ud med et smil. Du kan desuden møde Laila i programmet, der mistede sin søn i en knallertulykke, da han var 16 år.

Krimicentralen stiller ugen ud skarpt på forsvundne danskere i forbindelse med Emilie Mengs forsvinden. I aftenens program kigger vi nærmere på andre forsvundne kvinder, og taler med tidligere drabschef om, hvordan man behandler den slags sager, og hvornår man stopper med at lede.

Derudover kan du følge med i dagens største nyheder, hvor vi blandt andet dækker det mulige skyderi på Fyn, jamming af mobiltelefoner i fængslerne og præsten der erkender sig delvist skyldig i at have misbrugt en række børn.

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+