Kunder og eks-ansatte efter drab på dækcentral: Tragisk og urimeligt

46-årig værkstedsindehaver blev dræbt søndag morgen - nu bliver han mindet på Facebook

Det er den 46-årige ejer af dækcentralen Peter Schytt Hollesen, der er blevet dræbt i Nordsjælland. (Privatfoto).
Det er den 46-årige ejer af dækcentralen Peter Schytt Hollesen, der er blevet dræbt i Nordsjælland. (Privatfoto).

Den 46-årige indehaver af Dækcentralen i Slangerup, Peter Schytt Hollesen, døde søndag morgen af sine kvæstelser i en fortsat uopklaret drabssag, hvor også en 33-årig ansat i hans virksomhed mistede livet.

Det pludselige tab af den vellidte mekaniker er kommet som et chok for mange i omgangskredsen, og på Dækcentralens Facebook-side er der nu flere, der deler deres sorg og chok over Peter Hollesens pludselige død.

En af beskederne kommer fra en, der tidligere har arbejdet for den nu afdøde ejer.

- R.I.P Kære gamle Chef Håber du er et sted hvor du har det lige så godt som du har gjort det for mange andre. Sender de dybeste tanker til dine efterladte, skriver han.

Danmarks bedste dækcentral
Også flere kunder giver udtryk for deres sorg oven efter drabet.

- Hvor er det tragisk - de varmeste og dybeste tanker til de efterladte. Ubetinget Danmarks bedste dækcentral!, skriver en, mens en anden fortsætter i samme spor:

- Åh nej! Den aller bedste dækmand!! Mange tanker og medfølelse med familien, lyder det fra en af de mange Facebook-brugere, der har givet udtryk for medfølelse over tabet.

Fortsat mystik bag drab
De nærmere omstændigheder bag selve drabet er fortsat ikke belyst, men den 46-årige formåede selv at bevæge sig hen til Håndværkervangen, som ligger i nærheden af Dækcentralen, efter han ifølge politiet var blevet udsat for grov vold.

Her blev han fundet af en kvinde, hvorefter politiet tog hen til Dækcentralen.

- Vi har konstateret, at han er gået ovre fra Dækcentralen og til Håndværkervangen, fordi vi følger hans spor tilbage til Dækcentralen, har pressekoordinator ved Nordsjællands Politi Henrik Suhr tidligere sagt til Ekstra Bladet.

Da politiet kom tilbage til Dækcentralen blev den 33-årige ansatte fundet død. Nordsjællands Politi har endnu ikke udmeldt baggrunden for den 33-åriges død, men dødsfaldet er fortsat ikke klassificeret som drab.

Politiet har fortsat ikke oplyst omstændighederne bag drabet på den 46-årige indehaver, men de fortæller, at noget kunne tyde på, at der var en uoverensstemmelse mellem de to personer.

De pårørende til begge de afdøde er underrettet.

1 af 2 Politiet havde afspærret store områder i Slangerup efter søndagens drab. (Foto: Anthon Unger)
2 af 2 Det er den 46-årige ejer af dækcentralen Peter Schytt Hollesen, der er blevet dræbt i Nordsjælland. (Privatfoto).