Annonce:
Annonce:

Kvæstet mand sølet ind i blod og benzin: Bæltefikseret mand fængslet fire uger

Retten i Hjørring har tirsdag aften varetægtsfængslet en 48-årig mand i sagen, hvor en 35-årig mand forleden blev fundet gennemtævet i en varebil

To mænd blev natten til tirsdag anholdt i sagen om drabsforsøg på en 35-årig mand. Den ene er blevet løsladt igen, og den anden kræves varetægtsfængslet. Foto: René Schütze
To mænd blev natten til tirsdag anholdt i sagen om drabsforsøg på en 35-årig mand. Den ene er blevet løsladt igen, og den anden kræves varetægtsfængslet. Foto: René Schütze
Annonce:
Følg Krimi

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

Retten i  Hjørring har tirsdag aften valgt at varetægtsfængsle en 48-årig mand, som tirsdag klokken 4.19 blev anholdt på sin bopæl ved Elling i Nordjylland og sigtet for drabsforsøg på en 35-årig mand.

Dermed sidder tre mænd i alt varetægtsfængslet og sigtet for drabsforsøg i sagen, hvor en 35-årig kort efter klokken et natten til mandag blev fundet i bagagerummet på en varebil. Her lå han svært kvæstet med både kraniebrud og knivlæsioner.

Ekstra Bladet var til stede under aftenens grundlovsforhør, hvor dørene blev lukket efter kort tid. Den 48-årige virkede rolig, da han blev ført ind i retssalen.

Annonce:

Han var imidlertid bæltefikseret, og dommeren bad betjentene om at fjerne fikseringen, inden retsmødet gik i gang. Derudover var manden iført joggingtøj og Kina-sko. Da han satte sig i stolen i retslokalet, sitrede hans krop.

Ejendommelig sag
Den 48-årige blev - ligesom en 30-årig og en 41-årig mand dagen forinden - sigtet for drabsforsøg ved at have slået den 35-årige 'med en ukendt genstand og påført ham stik i maven'. Alle tre mænd nægter sig skyldige i sigtelsen.

Det er en højest ejendommelig sag, og planen om drabet på den 35-årige blev ifølge Nordjyllands Politi forpurret ved, at den varebil, som den 35-årige lå i, blev impliceret i et færdselsuheld, hvor den ramte en knallert.

Det var ifølge nye oplysninger til Ekstra Bladet tirsdag aften knallertkøreren, som åbnede bagagerummet i varebilen og opdagede den kvæstede mand, der var smurt ind i både blod og benzin.

Annonce:

Da politiet ankom, fandt man hurtigt frem til den 41-årige chauffør af varebilen, som var 500 meter fra uheldsstedet. Og kort efter blev også en 30-årig mand anholdt og sigtet. De to blev fremstillet i grundlovsforhør mandag aften.

Kvinde fundet død
Midt under grundlovsforhøret fandt en hundefører liget af en 50-årig kvinde i nærheden. Hun lå på en mark ved Elling Å. Kvinden er ifølge Nordjyllands Politi svigerinde til den kvæstede 35-årige. Det er den 35-åriges storebrors kæreste.

Ifølge oplysninger til Ekstra Bladet har kvinden og manden begge været i varebilen. Videoovervågning fra Skagen viser de to komme ind i varebilen kort efter klokken 23, hvor de sammen forlod værtshuset Havnekroen i Skagen.

Nordjyllands Politi afviser, at obduktionen af den 50-årige kvinde skulle vise, at også hun har været udsat for en forbrydelse. Men politiet kan af hensyn til efterforskningen ikke komme nærmere ind på, hvorfor politiet mener, at hun så skulle have mistet livet midt på en mark.

Opdateres...

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: