Kvinde amok i Røde Kors-butik

En kvinde blev rasende, da hun blev bedt om at tage mundbind på i en Røde Kors-butik

Følg Krimi

En medarbejder i en Røde Kors-butik i Præstø fik onsdag formiddag en ubehagelig oplevelse, da medarbejderne hun/han blev overfaldet af en utilfreds kunde.

Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i deres døgnrapport.

Kunden havde ikke noget mundbind på og blev derfor bedt om at tage et mundbind på eller forlade butikken. Det var kunden, der beskrives som en kvinde mellem 60 og 65 år gammel, noget utilfreds med.

Det fik kvinden til at kalde medarbejderen i butikken mindre pæne ting. Efterfølgende slog kvinden også ud efter medarbejderen og ramte personen med et par slag, inden hun forlod forretningen i vrede.

Kvinden beskrives som 60-65 år, dansk i udseende, lys i huden med brunt hår. Hun var iført en gyldenbrun, lang dynefrakke, mørke bukser og et beige tørklæde.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi vil gerne høre fra vidner, der har oplysninger til sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Da en 44-årig overlægefrue bliver fundet død, står det ikke klart i starten, at hun blev dræbt. En obduktion afslører sandheden. Lyt til Ekstra Bladets podcast 'Bag Drabet'.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+