Kvinde amok på voldtægtsforbryder

En 30-årig kvinde råbte, skreg, slog og rev den gerningsmand, der kl. 2 i nat indledte et voldtægsforsøg på Rungsted Station.

Ordensmagten har både tv-optagelser og dna-materiale fra forbryderen, en mand med buskede sorte øjenbryn og sort kruset hår, som i nat her på Rungsted Station forsøgte at flå bukserne af en jævnaldrende kvinde. Foto: Google Maps
Ordensmagten har både tv-optagelser og dna-materiale fra forbryderen, en mand med buskede sorte øjenbryn og sort kruset hår, som i nat her på Rungsted Station forsøgte at flå bukserne af en jævnaldrende kvinde. Foto: Google Maps

Det er forhåbentligt og formentlig et spørgsmål om tid før politiet pågriber den 30-35-årige mand, der kl. 2 natten til søndag indledte et voldtægtsforsøg mod en kvinde på Rungsted Station, Nordsjælland.

For ordensmagten har både tv-optagelser og dna-materiale fra forbryderen, en mand med buskede sorte øjenbryn og sort kruset hår.

Vagtchef ved Nordsjællands Politi, Peter Olesen, forklarer, at offeret, en 30-årig kvinde, stod og ventede på toget.

- Hun blev så pludselig antastet og overfaldet af en engelsktalende mand, som forsøgte at trække hendes bukser af. Men med en god indsats: Det vil sige vold og magt gjorde hun så meget anslag og anskrig, at gerningsmanden opgav sit forehavende og flygtede til fods, forklarer vagtchefen.

Her bliver kvinden slæbt langs med perronen, fordi hendes pels sidder fast i togets dør. Kort efter ender hun nede på sporet. (Overvågning fra Nørreport) Krimi Sådan undgik tog-offer døden

- I den forbindelse efterlod han sig nogle effekter, som vi har sikret til efterforskningen, blandet andet en kasket, som vi har sikret til brug for opklaringen, siger han.

Politiet har også video-overvågning fra stationen og formentlig dna-materiale. Eksempelvis fra negleskrab fra kvinden, som ifølge politiet rev manden.

Signalementet er: En udenlandsk mand – formentlig med østeuropæisk udseende - 30-35 år, 180-185 centimeter høj, spinkel af bygning, buskede sorte øjenbryn, sort kruset hår. Han var iført en lyseblå hættetrøje med lynlås og to hvide striber på ærmerne - samt jeans og hvide gummisko.

Politiet vil på telefonnummeret 114 meget gerne høre fra personer, der mener at have set manden eller på anden måde kan hjælpe til at få ham pågrebet.