Kvinde anklaget for drab på otte spædbørn

På grund af overvægt kunne en fransk kvinde skjule for omverdenen, at hun var gravid og fødte otte gange

En 51-årig kvinde sidder på anklagebænken i Frankrig tiltalt for at have dræbt otte af sine børn, få timer efter at de var kommet til verden.

Hun har ifølge anklageren kvalt otte babyer, som hun i al hemmelighed fødte alene på badeværelset i hjemmet det nordlige Frankrig mellem 1989 og 2000.

Det lykkedes kvinden at holde sine mange graviditeter skjult for omverdenen, fordi hun på daværende tidspunkt vejede 130 kilo, og hverken familien eller lægen fattede mistanke om, at der skulle være et barn i maven på den nu 51-årige tidligere sygeplejeassistent.

Allerede i 2010 erkendte kvinden at have kvalt otte af sine nyfødte børn og skjult deres jordiske rester.

Sagen kom frem, da kvindens forældre solgte deres hus i byen Villers-au-Tertre, og de nye ejere fandt to lig begravet i haven. Senere blev yderligere seks lig fundet i kvindens eget hjem.

Tidligere har kvinden forklaret sin gerning med, at hun frygtede, at børnene var resultatet af et livslangt incestforhold med hendes egen far.

- Hun var en fange af incest. Hun var overbevist om, at hun ville føde monstre, og at disse monstre ikke havde en identitet, ingen virkelighed, har Frank Barton, en af kvindens advokater, tidligere udtalt.

Dna-test fra spædbørnene har dog siden vist, at kvindens mand var far til samtlige otte babyer. Sammen har de yderligere to voksne døtre.

I retten torsdag undlod den tiltalte dog at tale om det angivelige seksuelle forhold med sin far. I stedet beskrev hun sin barndom som "normal" med en streng mor og en evig kamp med vægten.

Da en af dommerne i sagen spurgte, hvorfor hun ikke havde søgt professionel hjælp til at vinde over vægten, som hun blev mobbet med, svarede hun, at hun ikke vidste, hvordan hun skulle bede om den.

Selvom de døde spædbørn blev gemt i vasketøjskurven, garagen og i skabe i hjemmet, er ingen fra hendes familie tiltalt i sagen. Faren døde i 2007.