Kvinde blev voldtaget af sin svoger: Afleverede hans penis til politiet

Svoger havde angiveligt voldtaget 32-årig kvinde gennem flere dage. Til sidst kappede hun hans kønsdele af og indleverede dem hos politiet

32-årig kvinde er indtil videre sigtet for mordforsøg efter at have skåret kønsdelene af på sin svoger, der efter hendes udsagn havde voldtaget hende gennem flere dage. (Foto: Colourbox)
32-årig kvinde er indtil videre sigtet for mordforsøg efter at have skåret kønsdelene af på sin svoger, der efter hendes udsagn havde voldtaget hende gennem flere dage. (Foto: Colourbox)
Følg Krimi

En 32-årig indisk kvinde så ingen anden udvej til at stoppe sin svoger i at voldtage hende, end at skære hans kønsdele af og indlevere dem hos ordensmagten.

Sindssyg kirurg skar penis af patient

Hændelsen skete ifølge mediet tidligt torsdag morgen, hvor kvinden mødte op hos politiet i Chirhat-området i Sidhi-distriktet i det centrale Indien. Med sig bragte hun sin formodede voldtægtsmands afskårne penis og sine tre børn.

Kvindens mand bor i Nashik, som ligger langt fra Sidhi, og derfor boede hun angiveligt hos sin svoger, som ifølge hendes anmeldelse havde voldtaget hende gennem flere dage.

Huggede sin penis af med kødøkse

Da svogeren endnu engang lagde op til at forgribe sig på hende, foregav hun at indvilge i et samleje, hvorefter hun skar hans penis af med en le.

Da politiet rykkede ud til manden, havde han hængt sig i et træ nær sit hus.

- Dette er en usædvanlig sag, og den skal efterforskes nærmere for en fyldestgørende sigtelse, siger en talsmand for politiet til Times of India. Han fortæller desuden, at man indtil videre har sigtet kvinden for mordforsøg, og at det er blevet vurderet, at kvinden ikke er psykisk ustabil og ikke angrer det, hun har gjort.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

14,8 millioner kroner blev samlet ind på en time